för höga vågor.

ja igår efter att isabell sovit sin lunch tupp tur så åkte vi ner på stranden för vi tänkte ta en heldag vid havet. men de var alldeles för höga våger så de gick inte att bada med isabell och om hon kröp uppe på stranden så rätt var de va så kom en våg och putta ikull henne.. så vi tog vårat pick och pack och drog till poolen ist. och där trivs hon som fisken i vattnet. de är bara de att hon vill vara själv i poolen utan flytgrejor eller nått.. hon vill stå vid kanten och vill att jag går, sen går hon bara rätt ut i polen och åker under vatten, men då jag plockar upp henne innom 0,1 sekund så skrattar hon bara. och sätter jag henne framför mig på poolkanten så slänger hon sog bara i..

   

sen gick vi hem och åt middag (korv & mos) :) och daniel hade köpt glass till han och fisan till efterätt. jag är inte mycke för sötsaker jag så jag ville inte ha nån. :) sen duschade/badade hela familjen sen så va de natten för den minsta av oss. och mamman och pappan la sig i sängen och kollade på en film.. mamman somnade i vanlig ordning..

idag ha vi inte hunnit så mycke än. fisan åt rostad macka, skrublade ägg :D och yoghurt till frukost och nu ska hon sova en stund sen så ska vi ner till dannys och käka lunch, och efter de ska lilla familjen ut på äventyr:P vi ska åka runt ön och kolla på lite elefanter och så :D vi tre på en moppe. :D

ja på lördag fyller man ju år åxå! undra va de blir av den dan.

ni ska få se lite av våra husdjur! :P
     dålig bild på ödlan då den satt i taket!

 min älskade unge! som trotsar allt nu och testar grenser! hela tiden!


 min älskling! jag älskar dig!

Din åsikt
Postat av: therese

tack för tipsen!!

till veckan tänkte jag åka och handla o göra storkok också:) fast nu blev jag lite skraj o funderar på om det är någon mening för i går hade danne köpt hem lasagne på burk och det var verkligen ingen hitt.. ska testa något annat idag och hoppas hon gillar det! men det kanske är så i början innan dom vant sig?

2010-09-22 @ 11:09:40
URL: http://thereseohlander.bloggplatsen.se

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0