hej hopp alla läsare!

hoppas ni gillade filmen jag la upp ;) men den va i huvudsak för faster sofies skull :P

här på lanta lever livet på.. snart är de högsesong och då finns de mer att göra men just nu är de rätt lugnt men de är skönt de med!

ja i torsdags åkte micke vidare till australien, de blev tomt när han drog. men vi hade mycke trevligt under tiden han va här och båda min lilla tjej och min minsta syster blev kär. hehe.. så han ha två tjejer att välja mellan här sen :P 
när han kom till oss såg han ut som en jultomte:P men efter ett par timmar med oss så såg han ut som folk igen :P

     

jag ha köpt ett par nya sandaler åt lilla fisan för hon är så duktig att gå. dom är rätt rolig för varenda gång hon sätter ner den ena eller den andra foten så piper skon som en hundleksak. svårt att förklara men blir de lite tryck på dom så kommer ett pipljud så de piper för varje steg hon tar :P

 

jag ha ramla med mopeden här också. jag kom körande påväg upp till oss och vi bor på toppen av en jätte brant backe så jag tog lite fart och hamnade backom en städerska och hennes tuck då den helt plötsligt smäller och stannar och börjar rulla bakåt så jag va snabb att vejja men hamna i en skåra på vägen och flög av. de gick rätt bra men lite små sår fick man ju. tjejen som orsakade detta blev ställd och sprang till mig och sa  SOLLY SOLLY. jag sa att de va okey, inte hennes fel att de blev nått med tucken. sånt som händer.

   

isabell har två plaststolar här hemma som jag nu tagit undan för hon drar dom själv dit hon vill och sen klättrar upp på dom.här ska ni få lite andra bilder.

               

och två avslutande bilder på mitt vackrate


skriver snart igen!!! kram på er alla!!

glömde säga att jag ha gått ner 4kilo sen jag kom hit :D happy me.
nu bara 16kilo till :P

Din åsikt
Postat av: Hanna

Guu vilka fina bilder! Och videon på lillan, hahah, underrrbar :D

Jag saknar er väldigt jag....:(Puss och kram på dig maddelurren!

2010-09-20 @ 11:38:27
URL: http://hanniipie.bloggagratis.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0