händelserika 20 dagar!

jag är ledsen att jag inte ha skrivit nått och uppdaterat er om mitt liv :P men jag glömmer bort och känner att jag inte ha riktig tid att skriva även om jag har de. :D men jag ha alltid en massa annat jag tycker jag vill göra. men nu ska jag skriva lite om senaste tiden. men jag kan inte lova att de blir lite :P

ja vart ska jag börja då? hmm måste se vad jag skrev sist..

 • ja min bror har varit här och hälsat på med sina pojkar, vi käkade och surra lite och barnen sprang runt och busa i vanlig ordning. men min gudson ( äldsta brorson) blev lite besviken på sin faster då jag inte hade en enda barnfilm. får nog styra upp de :D trevligt va de iaf..
 • maria har varit hos mig på besök med lilla elvira. dom är så söt hon och isabell, isabell föröker säga elvira men lättare med bebis :P sen ska hon ge henne allt och pussa på henne. vi myste på här en kväll och såg så ska de låta och barnen diggade i takt. vi lunchade på en suchi resturang och va på kulturmagasinet inne på musét med barnen :)


 • jag ha äntligen fått filmerna jag beställde! UNDERBART! fan dom är så jävla rolig!


 • jag har sovit hos erika en natt. alltid trevligt att umgås med henne men de blev en tidig morgon då vi båda skulle jobba och stackars erika tappade däcket efter vägen påväg till jobbet så hon blev sen.
 • jag har hämtat min bil igen och morgonen efter startade den inte igen men bara pga att jag glömt stänga av lyset så min bror fick hjälpa mig med startkablar efter jobbet och nu går den som vanligt igen :)
 • jag ha varit sjuk och tappat rösten, men nu har de gått till sig hyffsat iaf. :)
 • jag ha haft årets första och efterlängtade tippikväll med min goa höna och hennes bror och hans polare (min arbetspolare) karim.. så jävla härligt de va. som jag ha längtat efter de.


 • har haft mys med hanna med bad, översvämmning, hemgjord milkshake med massa bär, ljus och tooook! :D


 • jag ha varit och grillat och myst med hanna, gurra, olov och karim i skogen vid en stuga. :D


 • varit och bastat i skatan med samma gäng, men innan lyckades vi köra fast och hänga oss på underrede. vi puffa, vi knffa och vi dona.. hela bilen hoppade fram och tillbaka och gungade höger, vänster men de tog tiid att få loss den satans bilen trots vi va 5 pers.. men efter 1½timme och  ha offrat en hel handuk, mycke krafter och lite räksallad så kom vi loss med hjälp av träd, sten, granris och knuff...
 • har legat på sjukhus med mitt lilla <3 då hon rammla och slog hål i sin läpp, rätt igenom från insida och ut och åkt på en lindrig hjärnskakning, men hon kräktes så vi fick stanna. men nu är allt bra med henne...


 • jag ha jobba och lekt en massa med min skatt :)


 • har blivit bjuden på middag av min goa moster 2 ggr :) duktig i köket hon. ch inte bara på de.. hon har även dragit med mig på bodypump :) • två ggr i rad jag ha druckit kaffe nu på kort tid så ha sumpen blivit såhär. kan de betyda?
:D

 • jag ha haft en underbar påsk, trevligt sällskap, en stuga ute i skogen utan direkt el och dricksvatten. jätte långt till närmast trafikerad väg, stooor tomt, dass, stor sjö, strålande sol, trevliga kvällar, luftgevär, dass, grillning, solning och eldning, isabell har kunna sprungit hur mycke hon ha vela från morgon till kväll.. helt underbart.


 • jag ha varit ute med hanna


 • jag ha gjort om lite här hemma. ha spika upp gardiner på väggen.. haha! bytt gardiner i sovrummet, och satt upp en till och fixa i rummet och så ha jag kapa sönder min förra rumsmatta med en brödkniv och lagt dom två vid sängen :D


 • jag ha åkt båt (roddbåt) med hanna :D där de va hundratals grodor runt oss som pöka hejvillt. stöna över hela sjön och låg i högar.. de kan man kalla gangbang.


vi ha även myst och kollat på film jag och hanna..

hon ska nu  bli min fru :D haha många tycker vi är sjuk men de skiter man väl i.. haha.. kompisbröllop med gurra som präst och sen bröllopsfest.. vem vill inte ha de. bara toka de är vi bra på jag och min blivande fru :P

nej nu ska jag göra nån nytta men nu ha jag uppdatera iaf..

och jag kan tala om att jag mår fortfarande toppen! känns som inget rubbar de nu!!

SNAAAART kommer mamma och gänget hem :D *LÄNGTAR!*

jag är så glad åt mitt liv, mina vänner, mitt hem, min possitivitet, min familj, MITT LIV!!

at de blir varmare och varmare gör inte saken sämre. :D jag ha fått lite färg i ansiktet i helgen

före  efter

nej men hare bra alla!! LIVET LEKER!!

puss på er alla..


Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0