shit...

vad dålig jag är på att blogga nu då.. jag som sagt att jag ska va duktig på att uppdatera. men men har väl roligare saker för mig antagligen.. :D

vi tar lite sen sist då.. de blev middag med potatisgratäng och grejor men även med fler än mig och isabell.. min kusin emelie och hennes karl kom på middag. lite gott vin och lite kortspel blev de sen for emelies kille på fest, och emelie stannade med mig så vi tog en liten bastning.. :)dagen efter så klev vi upp med tuppen :) kl 07.00 tog en mysig lång frukost och en massa avkopplingsmusik och myste på, sen knäppte vi lite roliga bilder och efter de så körde jag hem emelie till hennes kille och jag lämnade isabell hos min bästa moster som ville låna mitt lilla hjärta lite, så jag tog chansen! :Dsen drog jag iväg ner till skatan och åkte lite skoter och hade otroligt skönt i de fina vädret men trevligt folk. blev en blöt kväll :)på söndagen så åkte jag till moster och där blev de middag. :) kyckling. mm mumma..

sen va de jobb hela veckan så då hände de väl inte så mycke. på fred efter så lämnade jag isabell hos daniel då han skulle ha henne till söndagen veckan efter.. så jag drog då ner till bollnäs..

och gud så roligt de är att vara där och hälsa på.. vilken helg! :D
på fredagen så kom jag fram hos maria och kattis vid halv sju, då va kattis i fullgång med sitt renoverande av badrum, då jag kom höll hon på att rolla väggarna med vatten, de gjorde hon i två omgångar :P och maria städade. men då blev de tacos och vin :D och sen färga jag håret på maria och mitt linne och hennes panna blev nog mer färgat än håret :P ne men de blev bra iaf :Dde blev en sen kväll för mig som åkte på efterfest i arbrå :D hahaha... galenskap..

på lördag vaknade jag väldigt seg men de va bara påt igen eftersom vi skulle ju ut och ha kul på lördag med. sen fick jag skjuts av luckas tillbaka till bollnäs igen. där höll de på att renoveras ännu mer och så va båda hallin där (jonas och maria) kul att träffa dom.. jonas ha jag nog inte sett på 6-7 år.. de är en rolig prick de med många funderingar.. haha.. 

jag åkte iaf på stan en sväng och köpte nytt smink och sen tillbaka för att få en god mohito :D och efter en dusch och lite slingor va man på topp igen!sen blev de grillat och graträng och grejer.. fy va GOTT DE VA!!!!! lite mer vin och lite mer drinkar :D
sen rammla de in en massa folk som man inte träffat på länge och de blev en massa goda skratt, singstar och wee. trevligt trevligt...


sen gick vi ju ut för att de se engmans kapell. fan va dom va bra.. hela bollnäs gungade. dom är kung live..

http://www.youtube.com/watch?v=vdKe6u5NDKM&feature=related

ja sen blev de sent igen i arbrå :D hehe...

på söndagen vaknade jag halv tre. hela dagen blev helt upp och ner men efter en stor familjepizza och lite dricka mådde jag genast bättre. tills jag upptäckte att jag tappat mitt kontokort. men men shot happens..
va även en sväng till jörgen vid sju tiden. behöver jag säga att de blev en sen söndag med :P
tärd..... :)

men på måndag jobbade jag kväll och de gick ju toppen.. har jobba hela veckan och flängt lite här och där.. :D varit med pappa på birsta och lite sånt.

nu i fredags började min dag skit. hade somna på tors utan att ställa larmet så jag vakna av att jobbet ringer.. skiiiit. kommer på jobbet på en kvart. ska sen åka och köpa lunch då funkaer inte larmdosan till bilen och de är en startspärr i den så bilen startar inte.. har inte fårr igång den än. måste nog bogsera bort den därifrån.. jävla skit grejer sen kom jag hem och såg att jag fått restskatt.. äh då la jag mig och sov en timme, sen kröp jag ner i ett bad och tog ett glas vitt och genast kändes de bättre.. gjorde mig i ordning och drog på middag hos min kusin tess och hennes tjej sen blev de visst dallan :Pvaknade hemma hos tess bakis som ett troll.. sen kom morbror och hämtade mig och jag följde med han hem och for sen ut med hans fru på en shoppingtur och sen åkte vi förbi hemma hos mig så jag fick hämta ombyte eftersom jag visste jag skulle ut med hanna, julia och linus för att TNE (TillNyktringsEnheten) skulle spela på railway. jag färgade håret på sussie och drack en bloody mary och kände mig på hugget igen, och tokade på med morbror. sen åkte jag taxi till linus där jag fick super god soppa och sen vart de lite för partay innan railway. och där va de ös. herre gud va roligt de va..nu ha jag fått hem mitt hjärta iaf. nu blir slapp och mys. vissa mår ju sämre än mig!

hare gött alla.. och sorry för den dåliga uppdateringen.. men jag hoppas jag kommer bli bättre..

PÖSS!! och till er all som inte sett.. ni MÅSTE se småstadsliv.. de är verkligen min humor.. appropå ingenting. dom är KÖNG KÖNG KÖNG... DING DING DING!! :D
Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0