en uppdatering om mitt liv :D

jag måste bara säga att jag tycker mitt liv går frammåt med stormsteg och jag trivs med mitt liv just nu, vi går ju mot varmare tider och de är strålande sol nästan varje dag då jag vaknar oavsett om jag kliver upp 05.00 :D jag triiiivs i min lya och jag trivs på jobbet, och jag ÄLSKAR mina vänner. jag ÄLSKAR MIN DOTTER!!!

ja hur som hacer livet rullar på de och hanna är min ängel.. tur att man kan ha så mycke tok med en människa. och vi delar verkligen ALLT ;) konstigt att de finns bara en som mig och de är hon och henne ha jag hitta :D jag har funnit min själsfrende!! helt otroligt. älskar dig min lilla höna. som alltid ställer upp och lyssnar på mig i alla väder och stöttar då de behövs och peppar då de behövs :D glad ändå att jag kom hem till dig igen :D

HAHA MITT TOK!!!

men hur som haver. anledningen till att jag inte ha skrivit på länge är för att förra onsdagen efter att jag jobbade kvällen så va jag och mitt tok (hanna) ute på krogen sådär spontant efter klockan tio gjorde vi oss i ordning och drog ut på en drink kväll.. de va en av dom roligaste kvällar ute jag ha haft.. haha fan va vi är galen tillsammans och självklart en massa karraoke blev de.. :D sen efterfest hemma hos mig med hanna och mig och två tokiga dansande barndmänns bögar.. haha.. men dom visade sig inte vara gay efter ett par timmar:D haha.... datorn fick visst en smäll rätt i golvet och min dongel gick i 20 BITAR!! men nu ha jag fått en ny iaf :Ddagen efter va jag ledig och vi tog en tripp jag och hanna och hälsa på en massa folk och hamnade hos en kompis till mamma och pappa i hassela en sväng. ha inte vare dit sen jag va liten och ändå hitta jag.. haha gissa om han blev paff :D haha.. men gott kaffe i hassela va de..jag och isabell ha vare och hälsa på bror i veckan med.. och brorsbarna är ju så söta dom :Doch i helgen som va så va jag och isabell till hassela. skulle ha varit några fler men de bidde inte så så de vart en massa strul så då åkte jag och fisan ner iaf. oh så härlig dag vi hade..  vi va till delsbo och kolla på en massa får och svanar och hälsa på nån som hade kycklingar inne :D isabell gillade den dagen. hon fick kolv (korv) till lunch och de va strålande sol hela dagen. gissa om härligt. gillar naturen jag då de är fina dagar. fan jag är så glad nu hela tiden... men nu kommer lite bilder från helgen i hassela/delsboi söndags så va jag och mitt lilla hjärta på himlabadet, sen ringde daniel och tala om att han hade magsjuka så jag fick behålla mitt lilla hjärta några dagar till, så vi for till mina gudföräldrar och hälsade på. blev middag i grannbyn och sen sov vi över. och isabell och jag sov till 10 dagen efter. snacka om trötta tjejer :Digår jobbade jag hela dan och idag har jag massa saker att göra så isabell är på dagis idag igen så jag kan göra en massa sen får vi se om hon ska till daniel ikväll. får se hur han mår..


jag saknar thailand också nu.. som en tooook... men men dom viktigaste kommer ju hem snart..

snart är de sommar...

de är så vackert och skönt ute då de är klar blå himmel, strålande sol friska vindar..

GILLAR LIVET!!!


jag triiiiiivs ju så bra här nu... MITT HEM!!!!!
gud va musik kah göra en lycklig och livet så lätt..

vill bara åka bil i sol, värme, cab, känna accelerationen..inget i livet är omöjligt. de gäller bara att kämpa lite!

man ska inte nöjja sig med de som är om man vet att man kan få de bättre..

omdömme får man av erfarenhet och erfaenhet får man av dåligt omdömme!!! :D SÅ SANT!!

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0