26 September.

ja de är ju idag de..

igår fyllde jag ju år och jag slängde ihop lite äppelkaka att bjuda på till de kom lite folk. blev en riktigt trevlig dag men nära och kära! :) moster med två av sina döttrar, syrran som också va på besök, sen kom erika och strax därpå min bror med sina två små busfrön. och vid halv sju kom maria och grattade mig och sist men inte minst kom gradde från eskilstuna och plockade upp mig.

etftersom min bil lagt av igen så hade gullproppen med sig ett nytt batteri till mig som vi åkte och satt i min bil som stod på jobbet och de va lite för stort så han fick knyta ihop huven och sa åt mig att köra LUGNT! sen åkte han bakom mig hela vägen till hassela så de inte skulle bli nå tok :) han är så snäll som ska kolla felet på min bil nu i veckan så jag får låna hans bil till jobbet :)

så imorse så började jag dagen med att sova över :S jaja men de va ju tur att jag bara skulle sitta inne idag och byta en massa nyckelnummer som jag och en annan kollega fick i uppdrag att göra. och de va inte lite jobb vill jag mena. men de gjorde inget att jag kom en timme sent iaf.

när vi satt där och pilla med all dess nycklar så ringer min telefon och jag får veta att ett blommbud är påväg till mig..

så när jag sitter inne på lunch kommer en ung kille men blommor och en ask chocklad. och jag visste ju inte vem de va ifrån men då jag läste kortet fattade jag att de va mitt ex.  "grattis på 24års dagen älskar dig"

dom va jätte fina!! tack!

efter jobbet åkte jag hem en sväng och satt blommorna i vatten och dom passade in hemma :)sen packade jag ihop lite saker och drog ner till hassela igen och stannade till på hassela powerlifting och kollade när micke och danne svettades lite :P sen åkte jag hem till micke och där stod maten klar åt mig på spisen :D gott vare med... ;)

efter maten gick jag igenom mina trevliga "små" räkningar som jag hade med mig sen tog jag mig en dusch och nu sitter jag här i nattkläder, tofflor i en fotölj framför brasan och bloggar och äter nån bit av chockladen jag fick idag!! :) + att de är tända ljus lite överaallt! :)ska snart ktypa till kojjs.. ska jag ha dåligt sammvete för att säga att jag mår faktiskt ganska bra nu :) nu är de bara en gooos puss från bellan som saknas men nu är de bara 6 dagar till jag ska äta upp henne. har en katt i famnen nu ist som kurrar gott :)

hare bra allesammans! skriver nog mer imorgon!

 

//maddelusken

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0