bättre..

hej bloggen..
nu börjar de kännas lite lättare. kan vara pga det fina vädret.. 

igår va jag flitig igen. tvättade hela 11 maskiner igår.. ja de är sant, och nu tänker säkert många hur längesen va de inte du tvätta då.. men de va bara tre maskiner med kläder.. 2 maskiner mörka kläder, 1 ljus, 3 maskiner kuddar, 2 maskiner täcken, 1 maskin sängkläder, 1 maskin handukar och 1 maskin med duschdrapperi, skor och tofflor:)  så nu är allt rent, 

sen slet jag ut alla mattor började dammsuga och torka golven, gjorde rent i besticklådorna. 

jag rensade garderoben igen och fick en full säck till som gick till förrådet.. nu är de snart tomt i min garderob, slängde även en massa strumpor som blivit färgade av skorna som bara ser skitig ut. och släångde trosor också som börjar bli sletna och fula och dom jag inte använder..

jag bar även ner vinterkläder och upp med vår/ sommarkläderna.. 

gick igenom mammas och mina räkningar och la i fina högar de som ska betalas. och satt in mina papper i pärmar.

sen satt jag igång och gjorde hemmagjorda köttbullar. men orkade inte rulla klart alla så de gjorde jag nu i morse.. då rulade jag de 100 sista=) så nu är de stekt och klart... 

funderar på att baka idag.. hmm vet inte men vi får se..  

persikan sov gott igår som jag höll på... den vaggades hela dagen. höll igång från nio till nio igår jag.. och ja jag vet att man ska inte göra sånt då man är gravid men de fick jag sota för imorse och igårkväll..

min rygg/svank/rumpa höll på att tog livet av mig.. ha haft ont hela natten då jag rör på benen! men de kan de va värt. nu är här fint och rent=) när de gör sådär ont så känns de som benen låser sig på mig... och de gör så ont så jag känner mig nästan nödig. och nyser jag då jag står håller jag på att rammla ihop.. men men sånt går ju över.. hoppas jag..

idag  ha persikan hälsat på sin mamma flera ggr med lite spratt och sparkar:P alltid trevligt att känna att den lever där inne..

ikväll ska jag till bror och sitta barnvakt..

nej nu ska jag bädda sängen och krypa ner i ett bad.. ovanligt va.. näe men skönt!!!=)

tjing på er alla!!!!

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0