de bidde ingen lägenhet

jag ringde till gubben igår igen på lägenheten i skönsmon men då sa han att den va uthyrd nu..

så då va jag och titta på trean i haga.. men herre gud säger jag bara.. vilken kille som bodde där.. han skrämer ju bort dom som kanske skulle vilja flytta in där..

först ringde jag några gånger till de nummer jag fick av mitthem till nån som bodde där och skulle visa lägenheten.
men inge svar efter halva dan får jag sms aav denna människa som skrev.
VEM ÄR DU IDIOT?
jag svarade att jag fick nummret av mitthem för att kolla på en lägenhet, då ringde han upp och bad om ursäkt och sa att folk ringde och terroriserrade han så han blev less.. han va inte svensk.. men men jag bestämde att jag skulle titta på den klockan fem så jag tog och åkte dit..

först va planlösningen inge bra. sen sprang killen efter mig och fråga då jag kunde flytta in hade skulle betala min första hyra, fattar du sa han hela tiden, du ska inte betala, jag betala! du får kontant va!!! jag svara att jag vet ju inte ens om jag får lägenheten och sen om jag blir av med min. Nej nej men madde sa han du behöver inte betala fattar du. vi gå ner tillsammans och prata, bara man kan prata då de går bra.. va!!! när jag fick här så jag hade ingenting nu jag ska flytta till göteborg jag ha bara akassa 6000:- men du ska inte betala OK!!!! 

 bara jag ville flytta dit snabbt för han ville bli av med den.. 

jag frågade hur grannarna var. han svara BRA BRA!!! nere de är äldre, uppe familj, höger familj, vänster familj. 

jaha ok sa jag så de är inte mycke fest och så då.. 

han svara: NEJ NEJ jag kasta ut dom jag tog kniven skulle skära dom. fatta du jag skulle skära dom med kniven du vet men min kvinna skulle inte förlåta... 


aha sa jag men jag ska höra av mig till mitthem hejdå!!! skyndade mig därifrån och försökte hålla mig för skratt.. han sa efter mig.. ja madde de här kommer passa dig perfekt.. 

njaaaaaa jag tro inte de.. jag tackade nej till de erbjudandet.. 

så de blir bättre lycka nästa gång.. men jag kan inte sluta tänka på den där killen.. herre gud han skrämmer ju iväg dom som är intresserad.. men men jag vill inte ha den iaf.. alla rum skulle målas om för de va inte så fräscht där och de lukta curry i hela trappen.. ja jag säger bara Vilken kille!!1 ojoj... men jag fick mig ett gott skratt efter jag varit där.. 


nej nu ska jag på jobbet!!! tjing på er alla
imorgon jobbar gubben sista dan.. :( men hoppas de är som han tror att de kanske bara blir två veckor hemma sen så får han jobba igen.. man kan ju hoppas!!!  

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0