gert fylking

ja hejsan bloggen!! =)

igår jobbade jag ute i skogen i västanå.. påväg ner mot lokalen vem stöter man inte på då.. om inte robert ashberg och gert fylking. dom va och gick genom sundsvall igår. för cancerfonden. så jag stannade och frågade om jag fick säga några ord till gert. då sa robban att jag fick säga va jag ville till han bara jag stanna bilen och klev ut. hehe

jag ut och lite pirrig.. pratade med gert och hälsade från hela hemtjänstgruppen njurunda 3, fick även en autograf till hela gruppen som sitter innen på lokalen nu.. hehe ja inte varje dag man ser känsdisar i skogen... =)

jobbade till fem, hann se dom fyra ggr innan jag slutade men jag stannade ju bara en gång annars blir man ju tjatig!=)

när jag kom hem så åt vi grillad kyckling, potatissallad, melon, gurkstavar, tzatsiki, dill chips och dill dipp. =) mumma!!!

idag är jag ledig ska dammsuga lite sen prova kläder.. ska nog ha en av mina nya klänningar ikväll.. ska ju på middag ikväll då gubben kommer hem.. till svärmor och svärfar..

jag va i förrgår till bror och hans tjej.. kollade på bebisgrejor som jag ska köpa av dom.. 1000:- och då får jag
bilstol, hoppgunga, bärsele, gåstol, badstol, sängmobil, bröstpump, en mobil man hänger vid skötbordet, mm

fina grejor, börjar kännas påriktigt nu.. jag ska ha bebis snart.. och den talar nu ofta om för sin mamma att den är inne i magen med hjälp av mång sparkar och kullibyttor nu.. värst är då den spelar fotboll med kissblåsan känns de som..

hehe=) men mysigt!!!

ne nu ska jag nog krypa ner en stund till...

tjing på er alla!!!

Din åsikt
Postat av: Moster

Haha.. fick du hälsa på Gert Fylking! Vad coolt ;)

2009-05-01 @ 22:52:38
URL: http://ingelasdagbok.blogg.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0