påsk!

nu är de påsk! och gubben är nu ledig fredag - måndag. skönt för honom.. själv jobbar jag lör - sön iof bara till 12.00 skönt de me..

ja igår va jag ju på sjukhuset.. de gick bra.. han sa inte så mycke som jag inte redan visste.. han prata mycke om barnet och så.men de visste jag redan allt om genom att jag pratat med spesialisten från uppsala om de.. . hur jag kan leva på bästa sätt utan att skada mig så mycke.., tex genom att tänka på vad jag har på fötterna, om jag ska träna så träna i vatten så de inte är stor risk att jag rammlar.. ja mm.. sen sa han att ammningen va viktig för mig( även bra för barnet men de visste man ju redan). så de skulle jag göra så gott jag kunde..vi pratade om hur lång tid de kan ta innan jag är mycke sämre. men jag har ju som sagt sån otypisk CMT så de kan man inte säga och dessa uppgifter ha jag fått från spesialisten i uppsala också. allt mellan 15 - 35 år.. eftersom jag ha haft symtom sen jag va liten(vilket inte är så vanligt) ofta får man symtom i 25-35 års åldern och från första symtom pratar man om decenier, alltså från fötter till knän(tio år) från knä till höft (tio år) och från finger till hela handen (tio år) från hand till armbåge(tio år) men jag ha ju haft symtom så länge så man vet inte hur sakta eller fort de kan gå.. men de vet jag redan..  ja han kollade mina reflexer eller ja dom som jag inte har.. hehe.. han sa ja vi ska kolla dina reflexer men jag antar att de är samma resultat som sist, (alltså ingen reaktion) hehe mycke riktigt men han ville kolla iaf, kollade kännseln och så.. samma som sist, ja men nu ha man träffa han iaf.. skulle höra av mig efter förlossning.. sen kommer de kanske bli återbesök vart annat år om inte jag själv ringer och vill träffas eller så..

 nu sitter jag på jobbet och ha slutat. funderar på vad jag ska hitta på innan gubben kommer hem, då ska vi på middag hos hans syster och hennes kille. ( snäll dom ) 

ja men jag uppdatera när jag har mer lust och tid!!!

tjing på er alla!!

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0