sorry!!

sorry att jag är så dålig på att skriva men jag ha tankarna lite på annat just nu...

hårfärgningen blev bra:) lite ljusare och de ser bättre ut i hårbotten där jag va mörk nu sist..

jaha då va de april redan,.. och ja jag blev lurad de första.. hanna skicka till mig att hon va krogen dagen innna och hade låna min hatt och tappat bort den.. sur blev jag men sen va de ju bara ett april skämt..

ja de senaste dagarna ha jag inte gjort mycke.. ha inte jobba, bara varit.. åh så skönt de ha vare..
jag ha iof vare med moster två dar som ha flytta hit nu.. kolla hur hon får till de och så.. va och hjälpte henne att hämta ny tv och tvbänk i förrgår..

gubben han bara jobbar och jobbar han.. skönt tycker jag.. att han äntligen ha fått ett jobb..

min lilla pärnäsa (persikan) den sover och sover.. fast den knuffar och buffar på mamma (mig) på kvällarna då jag ska sova mellan 22 -23. men härligt att känna att den lever:P =) mitt lilla liv..

ryggen den är som den är.. jag få så ont ibland.. de låser dig i benen.. och ha även börja tappa kännseln från armbågen till fingerspättsarna.. de kommer och går.. men de är fruktansvärt obehagligt.. känns som sockerdricka.. men de går ju över:)

och stackars lilla mamman min som fått ett skov.. de heter så då man blir sämre i sin MS ni som undrar! tycker de är så synd.. håller alla tummar att de ska bli bättre igen.. puss på dig mamma!!

fan klockan är nu ett och jag ha inte klätt på mig än.,. hehe de ha nog inte hänt på evigheter men fan så skönt de är..
 
jaha nu ringde öronkliniken mig.. jag ha ju varit dit på en massa hörselprover för jag tycker jag hör dåligt.. vilket de flesta som känner mig också tycker.. men på vanligt hörselprov då de är helt tyst och de kommer pip ljud så hör jag normalt och de visste jag för de hör jag då de är alldeles tyst.. men därimot gjorde jag ett test nu sist som hette tal i brus.. och jag hade sämmre resultat än väntat.. så mitt problem sitter nämare hjärnan än i örat för jag hör att de sägs nått om de är ljud i bakrunden men sen uppfattar jag ordet fel.. så nu ska jag bli remitterad till härnösand för de..

ja på min kropp är de mycke dålda fel som ingen ser.. men jag lever med det och mår inte så dåligt över de..

jag ska även på sjukhuset till neurologen den 8/4  för uppföljning av min sjukdom CMT. ska kolla hur de går och så. de va ju ett år sen jag fick diagnosen..otroligt att tiden gått så fort.. får se va dom säger.. 
kan hända att jag kommer få göra lite tester och övningar och så, och att de kanske är lite sämre nu med tanke på att jag bär på en till och jag ha fullt upp med att bära mig själv enligt dom.. så vi får se.. i trappor går de sämre de vet jag redan så de kommer inte bli nån överraskning men jag är ju som sagt lite rundare nu :) men de går nog till sig sen hoppas jag:)

gud vad jag är sugen på att åka till paradis badet:) men de kostar ju men jag vill jag vill.. :) 

ha ju typ inge pengar kvar nu efter allt är betalt och jag ha handla en massa mat och så.. men men så är de.. de hårda livet.. man kan inte alltid få som man vill.. hur skulle då världen se ut.. hmm ja inte såhär iaf... 

ne nu kanske jag ska bädda till sängen och dammsuga av här.. hehe skönt att vara lat nån dag med!!

Tjing Ting!!!!!
 

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0