4 dagar kvar..

herre gud va tiden går fort.. nu börjar de dra ihop sig, men nu är allt klart och jag är redo!!

idag för första gången på ett halvår tro jag så sov jag till halv elva!! :O hör och häpna, men vi va uppe sent och såg film, x-men såg vi och den va helt okey, men jag sov ju inte hela tiden ha ju vare upp nån sväng på toa men ändå skönt att inte känna att jag måste upp halv sex pga att de inte går att sova mer, men idag vaknade jag av att vaktmästaren plingade på min dörr för som vanligt hade jag lite jobb åt han :P men nu ha vi hyllor i dörren på kylen och ytterdörren står inte och slår så fort de går nån i porten..  

allt hemma känns klart, och vi har allt vi behöver till en början, och allt krångel med försäkringskassan har ÄNTLIGEN löst sig, fick returaktivt i tisdags och ska få mer den 27 sen ska de flyta på den 27 varje månad.. åh så skönt att veta att de löste sig, men de krävdes många samtal..

som ni märker ha jag inte skrivit på ett tag, har haft så mycke annat för mig..
köpt de sista och fixa till här hemma. och i tisdags va min älskade mor på besök och vi gjorde erikshjälpen osäker som vanligt:) sen bjöd jag henne och den störssta lilla systern på middag.. =) roligt att dom va här ett tag..

idag ska jag ringa bm. för jag måste fråga om de är normalt att vara dålig i magen i två månader, å då mena jag riktigt dålig i magen.. i tisdags också så blev jag helt plötsligt jätte illamående efter att vi ätit, vi va nere i källaren för jag ville visa mamma barnvagnen men tillslut va vi tvungen att gå ut för jag kände mig så illamående. hinner inte mer än ur källaren och ut genom porten så börjar jag tok spy.. efter de kändes de bra så jag körde daniel en snabbis till kvissle men hann inte mer än stanna bilen så fick jag öppna dörren och kräkas ännumer... sen va de bra resten av kvällen, men jag mår illa lite titt som tätt  och är ständigt dålig i magen, måste höra så de inte är nå konstigt..

gud va roligt då ni kommenterar.. och hellst då jag ser att de är folk som jag inte tror ens vet om min blogg som skriver.. =)

nu ska ni få se lite bilder på hur de blev i sovrummet, med gaveln och hyllan och en ny sängmobil till lillen..

och hur de blev i köket med kryddhyllan och knivmagneten,

och den nya skötplatsen =)

          

och magen!=)

 


ja nu är de inte långt kvar, och de trycker på kan jag lova.. men man är lite less på att vara gravid också nu, alla dommningar, har ju så ont i händerna då jag vaknar, sen dessa stabbiga vattenfyllda ben, onda ryggen, och inte kunna vända sig normalt i sängen och så.. men snart snart snart är jag mamma på riktigt!! :D:D

tjing tjong på er alla !!!!

Din åsikt
Postat av: Patricia

att vara illamående är normalt när de närmar sig förlossningen sa de till mig för de trycker på då bebis vill neråt.. ja va illamående de första 3 mån o de sista 3.. haha

kramar

2009-08-14 @ 19:21:31
URL: http://ourbeautifulprincess.blogspot.com
Postat av: Patricia

btw, skitsnyggt hemma hos er!

kram

2009-08-14 @ 21:15:03
URL: http://ourbeautifulprincess.blogspot.com
Postat av: Frida

Va fint de va i lägenheten. Å va jätte skönt att de löste sig mä försäkringskassan. Nu kan du äntligen bara slappna av å njuta av "åkturen"...

Lycka till!

Kram


Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0