grattis magnus och erika

min barndomsvän magnus passi och hans tjej erika har fått en liten pojke.. grattis till er!!!

ja nu är de bara tre dagar kvar på min tid,... spännande..

igår blev de inte så mycke, jag hade sånna sammansdragningar så jag bestämde att jag ville ligga i soffan, så jag åkte på macken och hyrde nya wallander och en shopoholic´s bekännelser och köpte en glass.. åkte sedan hem och kollade på dem i ett kör=) sen bjöd vi gurra på middag, lövbiff pommes och beasås=) mm gott ibland de med gurka till sen la vi oss i soffan igen och kollade på två ägg i högklackat på 4:an.. gud va jag garva, bäbis kanske inte tyckte de va lika kul som jag för gud va han tröck på mig precis som att den tyckte att jag skulle lugna ner mig och va tyst.. haha men jag kan inte hålla mig då jag ser de där dom är ju så rolig.. efter de åkte gurra hem och jag och gubben kröp ner i sängen..

idag sov jag til tio=) de tar sig.. men snart är de väl dax att kliva upp tidigt på morgon ändå, men jag ha ju fått in vanan så de ska nog inte bli ett problem..

tänk snart ligger den där mellan oss i sängen så man kan snusa och bara ligga och titta på den =) är så nyfiken nu.. herregud jag ska bli MAMMA!!!! de va inte längesen man gick i skolan och härja.. hehe..

nej nu ska jag få i mig lite frukost sen får vi se hur denna dag blir.. kanske lika mycka slapp som igår, kanske inte..

vill på sättna och vill på selånger,, men på selånger blir de så mycke gå och frågan är om jag pallar de , och gubben tycker kanske inte att jag ska vara på sättna för de är så höga ljudvågor där att de känns i bröstet och han tror inte de är så bra.. får se om jag lyckas övertala han :P men men annars blir de väl lugnt..

tjing tjong på er alla

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0