4an

ja idag är de mycke fyror=)

idag blir isabell 4 månader vilket innebär att hon nu får börja med puréer och sånt kul, hon bör även börja med blöjor nr 4 nu men vi har några 3or kvar så vi använder upp dom,

idag tänder vi de FJÄRDE ljuset i staken och de innebär att de är idag 4 dagar kvar till julafton=)

jag börjar komma i stämmning nu:) skönt de,
imorse/förmiddags väckte isabell mig vid elva så då klev vi upp och bytte blöja sen gjorde jag varma mackor i micron och satt isabell i matstolen och tände alla ljus i staken. sen satt vi där hon och jag och myste och spelade julmusik på radion=)

igår va vi på sjukhuset med lilla fisan min.
jag upptäckte en sak med henne i fredagskväll och jag ringde sjukvårdrådgivningen på lördagmorgon som tyckte vi skulle åka till en läkare den dan! så vi packade med isabell och for på sjukhuset, mammas lillfis, väl där va hon på strålande humör och smörade verkligen barnläkaren:) hon bara skratta och va glad..tog även upp de där med hennes läten då hon blir ledsen, han lyssnade igenom henne noga. men allt var bara bra med henne som tur var, men vi skulle höra av oss efter julhelgerna om detta besvär inte slutat som jag åkte dit för.. vill inte skriva här va de gällde med tanke på att isabell själv är en egen människa med egna viljor och när hon blir större kanske inte vill att hennes mamma har skrivit ut på internet vad som hon hade bekymmer med, för de man skriver här kan ju alla läsa och de finns kvar, så för hennes skull så skriver jag de inte.. men allt var bra iaf.. :)

undra om jag ska bjuda hit nån på fika idag så man får lite glugg, pepparkaka, lussebulle och lita knäck i sig:)

tjo och tjing nu ska jag pussa på min stora tjej.

 tänk så fort 4 månader kan gå.

Din åsikt
Postat av: p

Men tänk om hennes vilja är att hon vill att du ska skriva det :) hehe nää men jAG förstår varu tänker å vissa saker ska man faktiskt hålla för sig själv. Hoppas allt e bra! Vad ska ni göra på nyår?

2009-12-20 @ 13:23:49
URL: http://pumzan.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hoppas verkligen att allt är bra med henne iaf:)

Vi hade inte tackat nej till en bjudning :P Haha :D

Hur är det med er annars då?

2009-12-20 @ 17:29:28
URL: http://mammaangiie.blogg.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0