dan före dopparedan..

är de idag, och idag ska vi isabell bada med pappa sin sen ska vi iväg och hämta isabells morfar.
in på kvissle en sväng och handla hem lite sen ta ut pengar åt pappa.
ham har beställt hamburgare idag, första gången han äter de sen olyckan. så vi får se om han klarar de.. men hemmagjorda hamburgare blir de iaf. vi valde att inte äta julmat för de lär man få nog av iaf här i jultider..

sen ska vi se några filmer som pappa har beställt med daniel:) sen ligger han över här..

räkningarna ska betalas idag med :S
alltid lika kul..

måste nog ta och fundera på vad jag ska ha på mig imorgon, de ända jag vet är ett hårspänne jag ha köpt och örhängena från ifjol. sen resten får vi se.. kanske räcker så eller?:D haha skojja! '

måste packa ikväll med de vi ska ha med oss imorgon, för vi ska ju sova hos daniels mamma och pappa vi har ju fått resesäng av dom till isabell så hon ska provligga den. och de är en del vi ska ha med oss.

jag har en önskan som jag hoppas slår in om några år! jag vill bo stort och ta hem ALLA mina närmaste hem till oss på jul.
mamma med familj, pappa, bror med familj, daniels mamma och pappa och syster, daniels farmor och farfar och daniels mormor och morfar mm alla nära. så man slipper dåligt samvete för nån och får fira med alla nära man har! 

nej nu ska jag betala räkningarna. sen kanske jag drar av med dammsugaren här en sväng bara för att=) hitta säkert nått litet korn som man kan dammsuga upp.. 


 

god jul önskar familjen Edström/Hådén

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0