....

idag vaknade jag med feber och jätte ont i halsen. de slår aldrig fel med jul för mig:( jag är inte sjuk ofta, va inte sjuk under graviditeten men nu till jul ska de slå till. som vanligt.
inte kul då isabell bara vill vara med mig och att jag ska vara uppe och pigg. men mår lite bättre nu efter en alvedon.

bilen gick igenom igår iaf.. puh.. "skönt"

igår blev de en tur till min morfar sen bar de av till daniels mormor och morfar dom blev suuper glada av att jag isabell kom utan förvarning=) hos daniels mormor blev de lite knäck ätning och hon duka fram bullar och kakor som hon hade bakat och kokade kaffe=) " mycke trevligt " innan jag gick hem kom isabells farmor och farfar dit, dom skulle äta middag där, så då fick dom också träffa lilla fisbellan.

vi va hemma strax efter sex och då åt vi middag sen busade vi en stund och då klockan va kvart i nio va jag tvungen att lägga isabell för hon klarade inte av att vara vaken längre, men som vanligt vaknade hon efter 40min och åt sen somnade hon igen, då gick jag över till malin och snackade skit en stund. alltid lika trevligt.

en sak jag tänkt på då de gäller nyblivna föräldrar! att de flesta ska "tävla" om vilket barn som gör vad först, om mitt eller nån annans rullar,kryper,pratar,går,får tänder,greppa efter saker före eller efter nån annans barn, de är ingen tävling anser jag... jag tycker isabell är lika unik och speciell även om hon skulle vara senare än alla andras barn, hon får ta den tid hon vill om de är så. hon är den bästa bebisen i mina ögon ändå, så sluta tävla för guds skull. dom kommer nog kunna allt i slutänden ändå. och isabell får för min del vara såhär liten gobebis så länge hon vill :) jag älskar henne lika mycke för de. inte för att jag säger nu att hon är seg men om de skulle vara så nångång.. jag tycker de bara är löjligt då folk säger att min gör de och de och de gör inte hon?? och så.. jaja nu vet ni hur jag tänker. 

älskar min lilla familj jag=) den betyder så mycke för mig. 

 

Din åsikt
Postat av: p

jaa tävlandet sker ju oxå bland mammorna.. min mage är mindre å jag har gått ner,upp så å så.. jääkla press hela tiden :( trist!

2009-12-18 @ 13:39:44
URL: http://pumzan.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag háller med dig. Det är sá jäkla löjligt med tävlandet hela tiden. Haha, mamma máste ha haft det skitjobbigt med mig som typ sov tills jag var 9 mánder. Slö tjej. Máste alltsá ha vart senmed det mesta, men jag är helt ok idag ;)

2009-12-19 @ 12:06:50
URL: http://emmacandell.blogg.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0