God fortsättning!

hej alla glada läsare och sura också för den delen om så är läget:)

nu va julen över och vi närmar oss ett nytt år med nya utmaningar och prövningar.

julen var lugn, mysig och väldigt trevlig med god mat, fina klappar och gott sällskap.

dan före julen så va ju pappa/morfar här och vi åt hamburgare. de gick bra och pappa blev toppnöjd=) sen såg han och daniel två filmer jag höll på att natta isabell jag som va vrång och ville inte sova den kvällen. hon ville ju vara uppe och med hon med, men eftersom hennes mamma är tjurigare så somnade hon till lut.
sen blev de sängen för mig med. =)

på julaftons morgonen vaknade jag åtta och passade på att kliva upp och duscha, klä på mig de jag skulle ha och föna håret.. sen vaknade pappa då hjälpte jag han med medecinen och så sen började jag sminka mig då hörde jag min gofisa halv tio att hon va vaken:) så då tog jag upp henne och klädde på henne hennes fina klänning och skorna och de hon skulle ha då kom daniel upp och va med henne så jag fick klä på pappa. sen ville pappa ge oss klapparna han hade med till oss så vi hade lite klappöppning, vi öppnade de vi fått av varnadra och de vi fått av pappa och bror. så vi slapp släpa till kvissle och släpa tillbaka. sen fikade vi skinkmacka och sen bar de av vid halv tolv for vi mot sörböle till håkan och kerstin och fikade och öppnade lite mer klappar=)

vi var där till strax före två då åkte vi vidare till svärföräldrarna. och kollade kalle och sen kom daniels mormor och morfar och farmor och farfar + att de va daniels syster och mamma och pappa där och vi förstås.

vid halv fem åt vi den goda julmaten, svärmors inlagda sill, svärfars senap, sofies köttbullar, daniels revbenspjäll, avärfars gravade lax och svärmors jansson=) + en MASSA annan god mat. och de avslutades med somvanligt vit chocklad pannacotta med hallon till kaffet. mmm smarrigt.
isabell satt med i sin matstol och smakade potatis. hehe=) sen blev hon tjurig då fick jag gå från bordet och mata henne...

efter all mat så öppnade vi mer klappar. vi har fått så mycke fint.

jag fick platttång/locktång av daniel

vi fick
dammsugare
stekpanna
handukar
duschgrejor
mjukiskläder
presentkort
lotter
mm

isabell fick
gåbil
prasselbok
kläder
resesäng
matstol man sätter i bordet
nalle
presentkort
tummelisa speldosa man har i sängen
mm

tack alla för allt fint..

juldagen va vi lite trötta med tänke på att vi var vaken till halv fem=)
men vid fyra tiden på em va vi på middag hos daniels moster på hallbergavägen i lucksta. god lax fick vi då. =)
mycke trevligt hade vi..

annandagen va jag och isabell till sörböle igen en sväng och träffade pappa..
men vi åkte hem då vi såg hur mycke snö de kom..
herre gud, jag körde 30km/h hem men såg ingenting..
och nu ha de kommit så mycke snö att man  ser inte bilarna ute på parkeringen. de är bara stora snöhögar.
och de snöar fortfarande.. när ska de sluta? längesen man såg såhär mycke snö..

ne nu vakna isabell..
måste kila..
men så såg våran jul ut:)
Din åsikt
Postat av: BROR DIN

tack för lusse längden du var hit med som du ville fika med mig men som inte vart men den var go så du vet. du kan komma oftare och dumpa av såna saker syran.. och så jag kan få klämma på lill prinsessan lite.... din kära bror och stolte morbror... =)

2009-12-29 @ 22:57:55
Postat av: Erica ~Zackarias 090814~

Jasså har du det, från vem då om man får fråga?När jag är i tvättstugan så tar jag antingen med Z i vagnen eller babysittern. Sover han får han vara ensam i lgh en stund.När han ska sova så gör vi våra små kvällsrutiner först, sen lägger vi honom i hans säng, ger honom tutte, snutte och hans elefant som spelar en melodi, och sen går vi därifrån. Ibland somnar han direkt, men gör han inte det så väntar vi en stund, går dit och ger honom tutten och drar igång speldosan igen och går därifrån. Vissa kvällar får vi göra det några gånger, och ibland vill han ha lite mer mat så då får han det. Sällan och aldrig vi vyssar honom till söms om han inte är övertrött. Men vi är väldigt noga med att han sover på dagen och lägger sig ungefär samma tid varje kväll. Sängmobilen använder vi knappt alls, han tittar och drar lite i den ibland men den hänger mest där.På dagarna sover han ungefär 1 timme åt gången, ibland 2 beroende på hur trött han är. Och det brukar bli 2-4 tupplurar per dag. Det varierar också.Hoppas du fick dom svar du ville :) /Erica2009-12-30 @ 10:21:31
URL: http://blendshes.blogg.se/
Postat av: Erica ~Zackarias 090814~

Okej :) Men du kan berätta så väntar jag med att godkänna kommentaren bara.Ja jag smörjer in honom 2 gånger om dagen, både på morronen och kvällen. Brukar inte bada honom varje dag, utan bara tvätta av honom. Men som sagt, 2 gånger om dagen med barnolja på kroppen och hellosan eller liknande i ansiktet.

2009-12-30 @ 12:16:02
URL: http://blendshes.blogg.se/
Postat av: Helené - Mamma till Elton

Vilken sötnos! :)

2010-01-21 @ 22:03:34
URL: http://missh.blogg.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0