nöjd med mitt julstök

ja jag är nöjd med mitt julstök, de är så fint både här och hos pappa!

igår va jag köpte julklappar från pappa till sina barn, medans daniel stannade där och började med jansson, jag fixade även julklapp till hemtjänsten, när jag kom tillbaka stod jansson i ugnen och de doftade gott, jag tände ljusen i pappas adventstake för de ha ingen på hemtjänsten gjort :S och sen satt jag igång med köttbullsdegen=)
och jag rullade sammanlagt 332 köttbullar=) och daniel fixade julskinkan, sen klädde vi granen åt pappa:) mysigt blev de..

när vi kom hem badade isabell och daniel tillsammans efter som hela min familj doftade köttbullar:)
sen nattade jag henne efter jag smörjt in henne och hon somna bums, sen duschade jag och när jag torkat mig satt jag igång med att koka julkola och koka knäck=) mmm.. mumma.. knäcken blev bra men kolan vart för mjuk så jag ska göra ett nytt försök ikväll eller imorgon.

har ju även köpt såå otroligt gulliga julkläder till isabell, en grå/vinröd rutig klänning med vollang och vinröda skor med rosett på till, vita nya spetsstrumpor och vita strumbyxor och vita hårbandet med rosett=) ni ska få se bilder på de sen=) 

vilken julkänsla jag har=) duktig känner jag mig med.. alla frågar vart jag får all energi ifrån och de vet jag inte, men är man lycklig, glad och får sova VARJE natt och möts av ett gott leende varje morgon så får nog energin en kick varje dag så jag orkar med allt=) 

idag vaknade isabell kvart i tio men låg och tog på mig och surrade med sig själv till elva då vi klev upp =) underbara unge!!! mamma älskar dig! 

besikta bilen slapp jag idag med, för de gör daniel =) nu undrar ni hur de går till men han övningskör med kenneth och besiktar bilen=) tack för det..

nej undra om man ska till moffan min en sväng idag, jag och isabell kanske tar bussen dit och lämnar julklappen till han (gammelmorfar) från isabell=)

nej nu ska jag kolla facebook lite innan fisan vaknar igen för hon sover lite nu=)

kraaaam på er alla!
Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0