sista vattengympan

va idag för i år, så nu får man vänta till nästa år=)

ja nu ha jag fixa med julklappar till alla som jag ska ge till, skönt att ha de klart=) hoppas alla blir nöjda.

idag ha vi vare och handlat åt pappa och jag ha även varit på jobbe och tala om att jag kan hoppa in och jobba igen, men till en början bara kvällar och inte varje kväll. så man spar lite dagar.

igår va jag och isabell och hälsa på angelica och peter och lilla lukas, han va söt=) isabells kompis:P

idag medans jag va på vattengympan hade hon varit elak, de brukar hon inte vare så jag fundera på om hon kanske reagera på saffran.. kan dom göra de? för jag åt en lussebulle vid lunch, de är de ända jag tänka mig hon skulle kunna skrika så hysteriskt för, och när jag tänker efter blev hon lika arg första gången jag åt lussebulle.

annars kanske hon bara saknar mamma=) min underbara bebis. som älskar att tugga på sina händer och snacka en massa, hon dregglar som en tok nu =D och skrattar till och toook ler då man pratar med henne=) hon gillar titt ut leken och att man kicklar henne, sen njuter hon lika mycka som mamma då man killar på henne på magen och ryggen=) i måndags satt hon i matstol för första gången och de gick bra=) hon satt idag med, bredvid oss då vi åt. =)  kul då hon kan varamed nu..

nej nu ska jag ta och gå och lägga mig.. =) uss och godnatt på er alla!

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0