magen :D

lite olika veckor på magen =) den ha växt en del :P vecka 12 + 2

 vecka 16 + 6
 
 vecka 19

vecka 25 + 6

 vecka 31 + 3

 vecka 35

 vecka 37 + 5


----------------------------------------------------------------

knäpptes igår :D
         

snart är de färdigjäst=)

åsikter??

jag ha nu haft min vanliga vila i sängen efter att daniel åkt på jobbet, men idag blev de ingen barnfilm jag kolla på utan idag såg jag Nattbuss 807.. jag låg där i sängen och blev bara mer och mer irriterad på människan..

kan man hålla på hur som hellst bara för att man tycker en sak??  sen om dessa åsikter är så starka då de kommer till kritan vette F*N..
bara för att de är en annan färg på en människa betyder väl inte att den har mindre kännslor eller mindre värde för de.. dom kan vara lika som oss på insidan men ett mörkare yttre för de har varit varmt där dom kommer ifrån, dom kan ha precis lika mycke kännslor om inte mer, men sen att visa inte kan uppföra sig då dom kommer hit till sverige, de kan jag hålla med om men skicka hem dom då ist för att sätta dom i svenska fängelsen, och sen ge fan i resten som sköter sig, som gör sitt bästa för att lära sig språket, för att inte synnas eller få stor uppmärksamhet, bara försöker leva ett normalt liv.. 

om man haft ett riktigt tragiskt liv och får komma hit och börja om ska man väl inte behöva vara rädd för att handla mat, eller så bara för att vissa tycker de är ROLIGT att trackasera, hota och slå folk med "fel" hudfärg. antagligen ha denna mörhyade människa varit med om så hemska saker som inte ens en svensk kan sätta sig in i, de är inte fel på alla bara för att vissa inte kan bete sig, denna räddsla dessa mörka har gör att dom i sin tur ger sig på svenskar för annars kanske dom blir påhoppad själva, de tror att alla tycker nog lika som rashatarna, men så äör de ju inte, men de blir så att den svagare ger sig ofta på den ännu svagare som till sist ger sig på den svagaste!! de är så fegt.. allt blir så jä*la fel pga räddsla.. 

vad spelar de för roll vad folk har för hudfärg??? alla människor kan vara snälla och vara värd ett liv ändå, jag kan inte låta bli att bli arg då jag ser sånt här, oftast ouppfostrade UNGAR som inte vet bättre, gör saker bara för att vara med, eller vara tuff, få respekt, men vafan??? få respekt av andra ovetande tonåringar ist för att stå emot och få respekt av nästan halva sverige???? ja jag begriper inte hur de kan ge pondus att spöa, mörda och ge sig på folk. 

jag kan säga av egen erfarenhet att jag ha umgåts med båda slagen av människa, både en massa utlänningar och även dom som inte gillar utlänningar, men i de flesta fall är den svagaste ändå den som inte gillar utlänningar, i de flesta fall.. dom kan vara riktigt fina människor innerst inne om man kommer dom in på djupet men uppi sina polare har dom denna hårda "mask" och mina utlänska vänner är som vilken svensk som hellst. jag gillar alla mina vänner men ibland kan jag bli fruktansvärt irriterad på folk och deras beteende..      

finns många som säger tänk om ditt barn kommer hem med en mörkhyad och är kär, vad gör du då?? 
öhh ja först och främst kommer inte hudfärgen få mig att reagera, jag kommer vilja veta i överlag vad de är för folk mitt barn umgås med, och hur dom är som personer sen om h*n trääfar enn jätte snäll, trevlig, NORMAL tjej/kille som inte är vit så tror nog inte jag att jag kommer säga såmycke om inte denne tvingar mitt barn till andra åsikter än vad den igentligen har, hellre att mitt barn är kär och lycklig i den PERSON som h*n fastnar för än att kanske hamna i en knarkarkvart, misshandlad, alkoholist, missär jag de som de finns många svenskar som håller på med.. 

jag ska försöka så mitt barn förstår de här, även om de kan vara svårt, men jag blir så arg bara då jag ser hur människan beter sig mot människan.. 
vi är samma ras ändå vi är människor allihop, sen finns vissa outsiders på alla plan. 

ja kommentera gärna vad ni tycker!!!!!!!!!!!!!! 

skräckupplevelsen idag,

imorse vaknade jag som vanligt tidigt som bara den, jag pussade gubben hejdå sen gjorde jag min frukost och la mig i sängen för att slappa till en barnfilm och somnade.. vaknade sen vi halv elva av att gubben ringde och dom hade inge aatt göra på jobbet så han hade sluta. jag klev upp och gick på toa i vanlig ordning.. men när jag ska därifrån och in i sovrummet igen va händer inte då.. jo jag med mina fummelben, jag ramlar! benen bara viker sig på mig och jag ramlar platt på mage! och jag ha ju haft sammandragningar från och till sen igår som gör ganska ont, så nu visste jag inte om de gjorde ont av de eller om jag skadat de lilla livet där inne, ingen rörelse bara ont va de ända jag kände.. jag greps lite av panik och fick tag i mamma att prata med medans tårarna rann ner, men mamma trodde inte att de va farligt kanske att de skulle kunna starta igång nått så hon tyckte att jag skulle ringa förlossningen, jag lydde mammas råd och ringde in men hon jag prata med fråga hur de gjorde ont, om de kändes som sammandragningarna innan eller värre. men de kände typ samma så då sa hon att de va nog ingen fara så länge de inte gjorde ondare eller om de kom blod eller vatten, då skulle jag ringa igen.. skönt att höra iaf att de va nog lugnt, men jag blev väldigt rädd.. ringde upp mamma igen och talade om va dom sa.. tog sen ett varmt avslappnande bad och la mig och vila, och nu känns de bättre.. de gör inte ont och bebis har rört på sig så jag vet att den lever...  

igår va jag och storhandlade, jag gjorde de roliga vilket va att handla och strosa runt på ica maxi.. finns mycke roligt där, sen drog jag vagnen med varorna ut i bilen och åkte hem och väl hemma kom gubben och bar upp allt :) så nu är de påfyllt här..

va även och klippte pappa och umgicks lite med han på dan, ringde också försäkringskassan och än ha dom inte fasttställt min sgi men dom skulle skynda på de sa dom.. jaja dom kan säga mycke dom, jag skickade in papperna i maj och än ha de inte hänt nått.. och jag borde fått pengar av dom den här månaden för dagar i juni. men dom kan ju inte ge mig pengar sålänge dom inte fastställt hur mycke jag ska ha..

ringde även och kolla hur mycke de skulle kosta att koppla bort airbagen på passagerarsidan, så bebis kan åka där. de visade sig att ingen annan än volvo gjorde de och de skulle gå på 700 kr, vilket vi inte ha råd med nu så bebis får åka bak i början, för dom pengarna finns inte nu.. men men de löser sig..

senare på kvällen vid typ nio fick vi fin främmande:) peter och angelica. dom ska ju också ha barn snart, i november=) dom va här till typ halv elva elva.. trevligt med lite surr..

ja idag blir de inte så många mer knop för min del. ska göra en fisk gratäng sen vi med mos och dillsås.. mm smarrigt..
sen blir de kanske att titta på allsången! =)


tjing tjong bloggen.,.

måste säga att jag tycker de är jätte roligt då ni kommenterar, så man ser att vissa läser och kommer med tipps och lyckönskningar.. TACK FÖR DE ALLESAMMANS!!!

god morgon

bloggen!

igår kväll va vi på middag hos maria och markus i hällsjö. de va trevligt de..
idag sitter jag här ensam för gubben jobbar han. konstigt känns de att han jobbar på en helg men de är bra att han får mer timmar för hans jobb kanske är slut om en vecka :S men jag håller tummarna att de löser sig med nått annat då ist så han slipper bli arbetslös så länge igen.. de går inte..

själv går jag fortfarande och väntar på att försäkringskassan ska räkna ut min sgi som de heter så jag vet hur mycke pengar jag kommer få.. men de tar ju tiiiiiid. men men...

värken i ben, fötter och rygg bara fortsätter.. igårkväll kom även "mensvärken" i magen flera gånger.. men men de är bara härda.. men jag känner att jag skulle vilja gå på en gravid massage, som kan massera mina ben och min rygg.. men jag vet inte vart eller hur man kan gå på de eller va de kostar.. har bara hört att de finns och jag vill verkligen. 
 nån som har nå tipps kanske??

va ju till bm (barnmorskan) igår, (en ny barnmorska för min ha semester) hon sa att nu har huvudet fixerat sig. förut va de rörligt men de är de inte nu och de ligger långt ner.. och min "mensvärk" va bara ett bra tecken på att de händer saker sa hon. hon tyckte också att jag va bra svullen men skulle de bli värre skulle jag höra av mig, men jag sa ju de att de blir värre på kvällarna men men..mitt blodvärde va inte så bra. man ska hellst ha 120 men man kan ligga på 115 också sa hon men mitt värde va på 105. vilket inte va så bra om jag ska föda med de värdet för då blöder man en, så jag måste sätta igång och va noga och hård med järn igen.. ha ju slarva endel..  sen skrev vi in till förlossningen om hur jag ville ha de och så, med smärtstillande och hur jag vill föda mm.. ja nu närmar de sig..

ikväll ska nog jag och älsklingen gå på bio supé =)  om inte han jobbar för länge.. vi vet ju inte hur länge han jobbar idag.. men men de återstår att se..

nu ska jag kolla på film i sängen som vanligt då jag är ensam sen vila en stund, sen får vi se vad jag tar mig för..

tjiong tjong långkallsång

jobbiga morgon!

nu är klockan halv sju på morgonen och jag ha vare vaken sen halv fem.
vaknade med molande värk i ben, fötter och för att inte tala om ryggen.. känns som jag har en konstant molande mensvärk! efter att ha lega i sängen och vänt och vänt på mig gav jag upp och klev upp.. tog en alvedon vilket inte har hjälpt än men men.. bebis trycker och åt alla håll.. vet inte om den kommer åt nån nerv som gör att de känns som att mitt underliv ska gå sönder, rammla bort och bebis rammla ut.. eller om de är så att den trycker så mycke neråt.
känns som ett evigt sendrag i höfter och mellan benen som jag rammla på en cyckelstång typ ( fast slaget kommit innifrån och ner istället för utifrån och upp) om ni fattar..

har nyss suttit i min ensamhet i köket med tända ljus och åt rostade mackor med ost och marmelad och ett glas oboý=)

idag ska jag iväg till barnmorskan halv elva, ta lite prover och så..
sen bär de av till birsta en sväng med malin. jag ska köpa en hylla..

igår köpte jag lite babygrejor=)
barnolja, barnschampoo, två pack våtservetter, flaskborste, barnpuder, skummtvättlappar, ammningskupor, mm

sen fick jag tag i kompresser, stora blöjor till mig och liggunderlag till sängen min så den inte blir nerblodad.

mycke bra saker=)

de som fattas nu är en temp, snorsug, blöjor till den lille och en skötbädd. men de kommer snart=)

köpte även en blommlåda till balkongen igår med fina blommor i men kolla vädret idag!!!! :O mina blommor kommer ju dränkas de första dom gör. de bara öser ner över dom..  vilken skit sommar detta ha varit. bara mulet och regn om vart annat! och stackars mamma och dom som har hål i tacket på bryggstugan.  de regnar ju in var och varannan dag där!! snart rasar väl hela taket där.. minns faktiskt sist de va sån här sommar.. då bodde jag hemma och mamma jobbade på färgtema, janne hade några tyska vänner på besök dirk och atrudh eller hur de stavas, vi åkte iaf till böle en sväng medans mamma jobbade men de regnade ju hela tiden och då är de inte roligt att göra nånting inte ens visa upp böle.. men men den sommaren gick ju den med.. men jag minns inte riktigt vilket år de va..

nej nu ska jag krypa ner i sängen ett tag till, hoppas vörken släpper och jag kan vila en stund.. börjar med att slå på en film så får vi se vad som händer sen..

kram på er alla!!!

såhär bor jag=)

såhär ser de ut hemma hos mig nu.. =)
ni som varit hemma hos mig kanske ser vad som är nytt och inte:P

kommentera gärna!

  hallen
     vardagsrummet
 badrummet
     köket
    sovrummet

helgen som var..

ja i helgen som var så va jag upp till böle och myste på..
åkte på tordagskväll och stannade till söndagen..

alltid lika mysigt där, men denna gång fick jag även fint väder då jag va där..

på fredagen va fam lindström upp till bollsjön och provade fiskelyckan=) och simon lyckades få en fisk. annars vart de mest grillning och barnen satt i den fina naturen och åt blåbär=) en massa surr och myyysss. kommer lite bilder på de här.. 

                        

vi va där till solen nästan gått ner, den fick vi se gå ner då vi kom hem till huset igen=) alltid lika fint.-----------------------------------------------------------------------

på lördagen va de dax för diggeloo=) de va väldigt trevligt.. och mamma hade köpt en massa gott. så vi hade pick nick i gräset medans showen var i full gång.. roligt att va på sånt där tycker jag, och hellst då man kan sitta och ha ölite pick nick också.. bra och roliga artister att titta på.. allt för familjen :P och barnen fick lite ansiktsmålningar.

         

TACK FÖR EN UNDERBAR HELG!=)

stök och bök

ja nu är de stökigt här, möbler huller om buller överallt ny spacklat i sovrummet =) jimmy är de som är snäll och gör de åt oss.. han tog med sig tapeterna hem så han skulle ta med dom på jobbet och skära och limma dom där innan han kommer hit imorgon och hänger dom på engång:P gillar snabba killar jag.. så vi ska bjuda han och sofie på middag imorgon. efter middagen ska daniel tvätta väggen i köket sen ska jimmy måla=) härligt att de äntligen blir gjort.. sen tar jag med garderobsdörrarna upp till böle och fixar dom där.. min gulliga stålpappa ska få hjälpa mig.. hehe va skulle jag göra utan dessa händiga karlar runt mig:)

nu ha jag mitt i all röra slängt ihop en sockerkaka!=) ska bli gott med en bit god varm sockerkaks bit.. har även hunnit med ett varmt skönt avslappnande bad idag.. till middag blev de potatisgratäng och lövbiff i sås=)

får se om jag åker till böle tors el fre.. får se.. men jag hoppas de blir fiskning och grillning och en massa finväder denna gång jag ska upp..

nej nu ska jag kolla till kakan!!!

tjing tjong långkallsång

föräldraträff.

god morgon allihop.. idag är jag uppe med tuppen.. gubben åkte för snart en timme sen och jag klev upp jag med för att få i mig lite frukost men tänkte skriva lite innan..

idag ska jag iväg på föräldraträff.. gör ju inget i detta väder.. vart f*n tog sommaren vägen????

igår va daniel och hans syster här och käka sen såg vi en film.. och jag bestämde med jimmy att på tis kommer han och skär och spacklar skarvar och lägger på en stoppspray, sen ons kommer han och hänger tapeterna och målar köket=) äntligen blir de som jag vill :D men jag måste hämta ut en liter färg till idag för annars kommer de inte räcka.. sen blior de att måla garderobsdörrar i böle nån dag här framöver=)

kom på att jag måste köpa mig trosor.. när man fött så måste man ju ha blöja. man får ju inte ha tampong och jag ha inga "vanliga" trosor som man kan ha blöja i.. men men de löser sig. sen ska jag även köpa en mjuklift till barnvagnen men de får bli då vi får lön igen för nu är de tomt.. ska även köpa en hylla till sovrummet.. =)

nu ska jag stoppa i mig nått och slå på en barnfilm tro jag och njuta av att bara ligga hemma tills jag måste iväg och hämta färg och gå på föräldraträff

tjing tjong

sköna lördag..

igår va de lördag och jag hade en riktig sköön sådan.
först vaknade jag halv åtta av att min BROR ringer i vanlig ordning då man vill sova.. hade stängt av min telefon för jag inte ville bli störd men han rigde på daniels telefon då ist.. man ringer inte folk halv åtta en LÖRDAG om de inte är viktigt.. jag vaknade iaf och fick jordens sammandragningar vilket kanske berodde på att jag blev frustrerad av att vakna sådär.. hade ju inte hunnit sova så länge.. jag klev upp gick på toa la mig igen läste lite men då somnade jag med boken i handen. minns inte va klockan va nästa gång gubbens telefon ringde, då va de mamma som hade hört om en olycka i kvissle så hon ville bara höra min röst, hon blev väl ännu mer orolig då jag hade telefon avstängd. men så fort jag svarat så la hon på typ:) hehe så jag somnade snabbt om igen. vid halv två vaknade jag och va lite hungrig, klev upåp och tog mig nått att äta och borstade tänderna sen gick jag och la mig och läste igen. och tre de eller ej men jag somnade igen.. när klockan sedan va halv fem fem så klev vi båda upp.. =) satt oss i soffan och funderade vad vi skulle äta till middag..

vi skulle igentligen ha hjälp bitte och kenneth igår och sen på middag hos daniels syster. men vii skippade allt och låg bara hemma. de blev rester från frysen. jag åt makkaroner, köttbullar och portersås=) daniel åt en färdiglåda =)
när jag värmt min mat i micron och skulle ställa de på bordet va hände inte då.. jo jag med mina fummliga händer tappade lådan på golvet.. men som tur var så flög inte allt ut en mycke.. daniel hjälpte mig att plocka upp. efter maten tog jag mig ett långt skönt bad.. gubben kom in och skrubbade fötterna på mig=) efter mitt sköna bad så for vi och skjutsade bitte, kenneth, sofie och jimmy till juniskär för de va pubafton där igår. vi släppte av dom sen åkte vi hem och fortsatt att mysa på.. gjorde en god kopp te och varm macka i micron. sen började vi kolla på gudfadern som allt som allt är 9 timmar och 40min sammanlagt så nu ha vi nog de vi gör, men vi kollade bara två timmar igår.. =) sen la vi oss i sängen och läste tills vi bestämmde oss för att sova igen:P otroligt skön lördag måste jag säga...

livet i magen.
ja de lilla livet får de nog trängre och trängre där inne, som de känns iaf. för den trycker åt alla håll och kanter nu.. igår morse hade den även hicka=) hehe mammas gofis.. :D nu i flera dagar ha jag haft mer eller mindre sammandragningar, ont i bäcken, känns som jag ska gå isär, med hugg mot underlivet, känns som den nästan är ute ibland och då kan jag inte gå inte ens ta ett steg för de gör ont. har även som ständig mensvärk. men men=) gruvar mig fortfarande så den får gärna stanna ett tag till.. vi har ändra oss lite tro jag va de gäller namn.. eller isabell vill vi ha om de blir en tjej men nån isak kanske de inte blir... nu ha vi prata om en massa andra namn. varav philip är tycker vi ett bra namn, men men de där ser man väl då lill klimpen kommer ut.. vad de är för nått.. 
nu kommer bilder på magen från idag 
   :) 35 + 3

ja sen tänkte jag att ni som inte sett ska få se min nya hårfärg.. jag ha ju klippt mig och färgat håret =) här kommer bildbevis!
 

tjing på er alla!!!

kakkalsatet och massa annat!

ja här kommer lite bilder från kak kalaset som jag lovade. men de är bara bilder på kakorna för vädret va så dåligt så de va inge roligt att knäppa på nå annat.. men tänk att de står en massa människor i lilla böle och KÖAR till kakor i spöregn.. 600 pers va de där ha jag för mig dom sa.. som köade till alla kakor :P 10 000 kakor fanns där att smaska på i 85 olika sorter.. ojoj de kan man kalla kak kalas..
       ja de fanns även så man kunde köpa lotter där.. vilket vi gjorde och tro de eller ej men mamma vann även denna dag.. hehe en tavla denna gång..

efter allt kakätande gick vi hem, bytte om och löste lite korsord:P sen kl sex va de dax att gå tillbaka till logen för då var de dax för grillfest och underhållning.. men jag stannade inge länge för jag skulle ju hem till sundsvall också jag.. men jag hann se uppträdandet som bestod av ett band som spela som heter " en man kort" och en dansgrupp kom på besök och dansade lite frånöstersund vid namn " chili" ! jag hann även med att äta den gooda maten som serverades..
       
de va kak kalaset i böle de.. eller krus kalas som de heter..

__________________________________________________________________________________

igår va de dax för bm igen.. mätte magen och den hade växt lite mer än sist men de va bara normalt..
hon klämde och kände och sa sedan att jag kommer nog inte få en bäbis på 3200 utan de blir nog en knubbigare bäbis. fick info om bb och vårdhotellet och nummer till taxi in till förlossningen man kan ringa dygnet runt.. lite info om priser och så.. och lyssnade på de lilla hjärtat som igår slog 140 igen.. =)

gubben va med igår till bm. efter de besöket åkte vi till försäkringskassan för att hämta papper till daniel så dom kan utreda hur mycke han får i föräldrapenning..

sen blev de en tripp till willys och handlade massa mat, efter de så åkte vi på statoil och tvättade bilen, vilket va behövligt efter en visstelse i böle då dom ha fixa med grusvägen där.. passade på att tanka bilen full som nästan gick på ångorna till macken.. så nu är de tomt i plånboken.. men men nu ha vi bensin och mat iaf:)

påväg hem stannade vi på spelbutoiken och hämtade ut barnvagnen som kommit=) åkte hem och daniel satt ihop den.. och ååh va nöjd jag är. den va fin. efter den vart ihopsatt så bar han ner den i förrådet för att sedan dammsuga:) jag stekte hamburgare åt oss medans gubben städade.. sedan hjälptes vi åt att bädda rent i sängen..
när klockan va ca tre började jag rulla köttbullar som vi skulle äta till middag. vi hjälptes åt att göra smeten, jag rullade och daniel stekte=) sammarbete.. vid sju då hade vi ätit och daniels familj kom och hämtade honom för han skulle till sin kusin som fyllde 10 och gratta.. själv tappade jag upp ett skönt bad och njöt av de, efter badet så tog jag mig en kopp te i mina underbara tekoppar och kollade på design simon och thomas och njöt av att vara hemma=)

när gubben kom hem kröp vi ner i sängen och slog på en film men den va lite knepig att förstå om man inte sett ettan och de va såå länge sen vi gjorde de så vi slog av och bestämde att vi skulle hyra ettan i helgen sen se tvåan=) så vi la oss och läste istället.. lika härligt de.,. har ju börja på en ny bok nu jag.. en kriminalare:)

ja mycke gjort blev de igår men skönt de.. fast de va ju daniel som gjorde de mesta..

imorse ringde väckarklockan strax före sex. min tvätttid började sex och daniel åker ju på jobbet då så han hjälpte mig ner med tvätten och snart är den torr.. härligt..
sen får vi se vad jag gör.. min bror skickade sms imorse vid sju - åtta och fråga om jag va vaken.. jag antar att han vill umgås.. men vi får se vad som händer.. jag ska höra av mig till han då jag tvättat klart..

får se sen i helgen om jag och älskling låser in oss och bara ligger i sängen och njuter av varandra och bra böcker med smatter från regnet på fönsterbläcket=) vi pratade om de i morse men vi får se hur de slutar..

nej nu ska jag ner i stugan.. tjing på er alla!!!

böle..

god morgon alla bloggläsare!

jag befinner mig nu i böle hos mamma och gänget.. igentligen borde jag väl sova nu med tanke på att jag kom inte i säng förns tre inatt och somnade inte förns kanske halv fyra.. för att ann och peter och banen kom igår kväll vid elva snåret och vi surra, basta och åt ost och kex "mumms" gott och trevligt va de.. men jag är vaken nu för min söta storebror ringde kvart i åtta och tyckte nog inte att jag behövde sova mer.. de sas inte så mycke men då han la på tvärt så kunde jag inte somna om.. och då bestämde sig knoddisen för att vakna och sparka på mig för att hälsa mig god morgon, efter mycke bök i magen och med ett tryck på blåsan kände jag att jag va tvungen att kliva upp för jag kan inte sova och kändes som jag höll på att pinka på mig.. men men nu sitter jag här och hela huset är dött.. alla sover till och med minsta pojkarna här (simon 4,5 år och elias 1,5år) bara lilla jag som är vaken.. undra om jag ska äta frukost och sen gå till sängen igen dra mig lääääääänge och slå på en film kanske..  ja vi får se vad de blir..

jag kom till böle i söndags och ska vara här till ons kväll för på ons är de dax för de stora kak-kalaset. flera hundra sorters kakor upp till 1000 st kanske och man får äta hur mycke man vill..hehe gissa om jag är nå sugen på de nu.. =)
ska knäppa en massa kort så ni får se.. men efter de måste jag åka hem för jag ska till bm på tors.. =)

åh va de börjar kännas nära nu... snart ska mitt barn ut.. till verkligheten, till mig och daniel.. åh va jag längtar nu men jag kan gärna spola över förlossningen känns de som nu.. men men de är bara männskligt att gå igenom och jag hoppas de går lika bra för mig som de gjort för de allra flesta kvinnor..

nej nu ska jag gå och fika lite sen ligga under ett skönt täcke och mysa till en film och vänta på att resten av huset ska vakna..

tjing!!!!


god morgon bloggen..

nu är klockan tjugo i sju och jag ha vare vaken sen halv sex tro jag.. ha inte alls blivit mycke sömn inatt..
de svider och bränner i fötterna, svullnaderna går inte ner heller för de är för varmt och jag svettas ihjäl snart..
sov med stödstrumpor inatt men de hjälpte inte men lite mindre tjock kanske dom är men de är inte mycket..
vid tolv inatt klev jag upp och va tvungen att stänga fönstret för jag och gubben blev gaaalen av alla mygg som kom in och va sugen på oss.. men de va ju så varmt så vi vänta in i de sista.. när klockan va halv två gav vi upp sovrummet.. de är säkert 30 grader där inne... jag och gubben gick och la oss i vardagsrummet, på varsin sida om soffan, där inne va de myggfritt och lite fläktande luft från takfläkten.. så då kunde man äntligen somna,  men jag vakna tjugo över tre igen och va täppt i näsan som vanligt och pinknödig, så upp igen och gå på toa och ta nässpray.. sen somnade jag vid kvart i fyra och halv sex vaknade jag igen.. då gav jag upp.. låg och väntade på att gubbens klocka skulle ringa så jag fick kliva upp nångång och äta frukost :P   ja de va min natt de.....

igår va jag och daniel på ikea, köpte en massa grejor,
sängkläder till spjälsängen + lakan
sophink med lock
torklappar i handukstyg (bra att ha)
två dubbel lakan till våran säng.
en kastrull
en hundbädd till spjälsängen=) min idé (för att di inte ska bli för hårt eller varmt/kallt) skönt under lakanet att ligga på.

sen gick vi in på birsta city en sväng och jag köpte en bygelfri bh att sova i så vi slipper dessa fläckar på nya lakanen..
och daniel köpte några pocket..

efter de så åkte vi hem sen kom kenneth, han hade kört bitte till hennes chef där hon skulle grilla, så han tyckte att vi tre kunde gå och käka, så vi gick på knuten och jag åt en kebabsallad och en lättöl.. gissa om de va gott.. kallt och gott.. har så svårt att äta annars då de är såhär varmt.. efter maten åkte vi till råna en sväng och kolla då kenneth mekka båt som han ha sålt.. sen bar de av till svärföräldrarna mina en sväng och surra lite för att sen åka hem..

i tisdags va jag på bio med maria... vi såg THE PROPOSAL... grymt bra film.. helt i min smak:P

undra va man ska göra idag då.. läsa ut min bok kanske som nu är välldigt spännande! läser olycksfågeln av camilla läckberg.. är inne på slutet nu och nu är de spännande!!

jaja dagen flyter säkert på..

är i vecka 34 idag föresten.. så om 4 veckor är man inne i den där perioden då de KAN komma närsomhellst under fyra veckor.. från v 38 - 42 är normalt.. =)

RSS 2.0