ångest och oro..

god morgon alla läsare! nu sitter jag här vid datan och ha läst igenom en massa bloggar.. ska snart iväg till jobbet jag.. ska jobba för kerstin idag. 7 - 17..

idag ska jag ringa en massa samtal.

* tandläkarn för att kolla då mina syskon hade tid där..

* löner och pension för att kolla hur många timmar/dagar jag jobbar förra året och be henne räkna ut en genomsnittlig månadslön på mig skriva under och skicka till mig..

* ringa sjukgymnast och läkare för mina ryggbesvär, ska kanske tala om mina fruktansvärda sammandragningar..

* ringa facket och tala om att de blev ingen anställning..

* ringa försäkringsbolaget, om min bil.. gjorde polisanmälan i torsdagsmorse.. de är nå "snorungar" som sprungit, hoppas och sparkat på min bill.. så ska ringa försäkringsbolaget och se vad dom säger..

* ska ringa mamma tro jag.. fråga hur jag ska göra med hennes räkningar och be henne köpa med sig (kopiko) en godissort som bitte och kenneth ville ha och mamma får självklart pengar då hon kommer hit.. de finns på seven eleven, eller nån snusbutik på koh lanta.. hårda kaffe karameller.. 


har även börja fått ångest
och en ständig oro i kroppen.. hur faan ska de bli med allt.. daniel får ju inte tag i nå jobb och om de är nått han kan söka så ska han ha körkort så då hör dom inte av sig.. jag blir galen.. jag ha ju nu inge sommarjobb och vet inte om jag får ut havandeskapspenningen. för försäkringskassan är tydligen hårdare än allt nu.. och v a ska jag göra då jag inte kan jobba då.. herre gud jag rammlar hemma hos pensionärerna och om dom ligger på golvet så kan jag inte lyfta upp dom, orkar inte handla eller knappt städa längre hemma hos folk.. så ska man kunna jobba dåp.. och va ska vi leva av.. vi aksnek står här i sommar utan ett enda öre.. ska vi bo på gatan?? hur ska vi ha råd med räkningar.. ??? jag har ett ständigt tryck över bröstet, vill bara gråta och har nästan hela tiden ont i magen och svårt att andas.. jag vet inte va jag ska ta mig till.. om jag inte får ut penningen så vet jag inte va vi gör... har lust att bara gå under.. inge roligt att vara gravid och ha den här oron, ångesten och sammtidigt vara stor och tung och ha sammandragningar, ont i ryggen, dommningar i händer och jaa allt jävelskap.. moch man är ju trött av bara graviditeten men de här tar kål på mig.. och jag antar att bebben inte mår bra då jag känner såhär.. 

sen vill alla att jag ska åka hit och åka dit. ställa upp hit och ställa upp dit.. fan jag vill bara gråta orkar inte ens vara med mina vänner knappt.. har inte råd att ha kvar bilen tro jag.. om inte annat så ha jag inte råd att åka nånstans med den, knappt till jobbet.. USCH!!!! denna situatuon trodde jag aldrig att vi skulle hamna i... vad gör man.. vänta vänta vänta på alla dessa papper som ska fyllas i till dö dagar och sen får man en dröööös med papper om avslag från alla jävla håll.. 

jaja nu måste jag ta mig igenom detta arbetspass så jag få nån krona i juni.. hej svejs på er!!!!!


 


Din åsikt
Postat av: pernilla

Hej!

Jag vet att det känns tungt men du kan trösta dig med att hormonerna förstorar upp allt. Ni kommer INTE hammna på gatan.I promise :) Jag minns med roland i magen satt jag och grät för att vi hade en för liten soffa och en ful lägenhet..

Det är daniel som ska söka ihjäl sig efter jobb å oroa sig istället för dig.Tänk på bäbisen! Han får väll ta ett jobb med pansionärer ;)

kom ihåg att orkar du inte på fredag så är det helt okej.Hör av dig bara :) KRAM å kämpa på

2009-05-25 @ 07:32:58
URL: http://pumzan.blogg.se/
Postat av: madde själv

svar till pernilla.. ja men jag nöjer mig med en liten soffa bara jag vet att jag kommer ha råd att ens ha kvar lägenheten och ha mat på bordet. daniel söker febrilt efter jobb. men de går trögt och han mår lika dåligt av de här som jag gör om inte sämre. och de tär på oss och vårat förhållande.. vi ha aldrig bråka och tjafsa så mycke som vi gör nu.. finns tyvärr inge jobb med pensionärer.. finns typ inget!!! jag/vi blir galen!!

2009-05-25 @ 16:19:34
Postat av: pernilla

Önska man kunde göra nått :( ja visst är inte en stor soffa nått viktigt men då vare hela världen för mig.. gravid hormono. Jag å magnus höll på slå ihjäl varann då jag väntade roland..ojoj jag hoppas det löser sig för er snaaaaart!!! styrke kramar

2009-05-25 @ 19:16:09
URL: http://pumzan.blogg.se/
Postat av: Elena

Tänker på dig och vet att allt kommer lösa sig! Jag kommer hem om nån vecka, hoppas vi ses på byn =) Kraam

2009-05-25 @ 21:33:57
Postat av: Ingela

Men go hjärtat :( Det finns inget värre än ovisshet, fy alltså. Men allt brukar ordna sig till slut. Snart är mamma hemma igen också då kommer du att må så mycket bättre!

Kom över på kaffe så kan vi prata, jag kan ju inte lämna vovven själv annars hade jag kommit till dig.(((Varmaste kramar)))

2009-05-26 @ 10:55:37
URL: http://ingelasdagbok.blogg.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0