jobbiga liv...

ja detta liv kanske inte är så enkelt alla gånger..

jag är inte som jag brukar, jag vet att jag säger dumma saker, bråkar om oviktiga saker och gråter och gnäller var och varannan dag, vet inte riktigt hur jag ska tygla allt.. och jag kan absolut inte jämföra mig med andra för ingen tänker, tycker eller är precis som jag. men jag kan förstå att gubben ha de inte lätt me mig nu, han säger att han vet inte va han ska göra och vad han än gör blir de fel och han får sig en skopa.. men jag blir irriterad på folk som pratar som att detta är hans fel, han är dålig, han är si han är så.. han ska göra si han ska göra så, han ska han ska, han är han är.. de gör inte min inställning bättre.. men jag VET att jag orsakar dessa tjafs och bråk till 99% av gångerna. och de är ingen annan som vet hur daniel verkligen försöker, anstränger sig, och hur dåligt han faktiskt mår.. men jag påverkas även av vad alla andra säger och då får även jag en sämre inställning.. ja nu är jag inte hemma iaf, jag och daniel har de inte så bra och vi behöver andas från varandra.. men de är inge tragiskt eller så som hänt och de är ingen tragedi, vi behöver bara andrum! mest han tro jag..

ja iaf så är jag sjukskriver till 50% nu iaf fram till 18 juni. då får vi hoppas jag får ut havandeskapsenningen..
och de med inkomseten, de kommer säkert lösa sig..

snart är mamma hemma iaf.. åh så skönt..

nej nu vetjag inte va jag ska skriva mer för idag.. ha de bra alla !!!!

Din åsikt
Postat av: pernilla

Lyssna inte på andra. bara DU vet hur allt egentligen är! men ibland kan det underlätta att höra att det faktiskt är normalt det som du går igenom :) hare bra så ses vi imöra! kram

2009-05-28 @ 06:38:57
URL: http://pumzan.blogg.se/
Postat av: therese

det blir säkert jättebra ska du se! :) det gäller nog bara att tänka en extra gång innan man säger något, så det inte blir något onödigt tjaffs. det är nog ungefär lika jobbigt för er båda, det gäller bara att komma ihåg det! sköt om dig nu!

2009-05-28 @ 14:10:30
URL: http://blogg.passagen.se/swea_/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0