magsjuka :(

ja här är de magsjuka. daniel ha kräkts sen han gick och la sig igår.. hinner somna sen är de bara kräkas igen. stackarn! inte mycke sömn inatt inte. måste tömma hinkar och vädra, för magsjuka luktar inte mumma..

vi som skulle bjuda på middag idag.. är de inte typiskt..
vid tio i morse va de bara för mig att åka på affären och köpa blåbärssoppa, dricka sen nässpray och skulle köpa kol tabletter men de räkte pengarna inte till så de får vi klara oss utan.. men nu finns flytande föda hemma som han kan få i sig som inte är så jobbig att spy upp.. usch.... bara han kräks känns de som jag ska gö de med bara för de låter och luktar så illa.. persikan vaknar till varjegång han kräks. känner väl på sig att pappa mår jätte dåligt..

jag tycker så synd om han. de är inte roligt med magsjuka. man är så hjälplös. han kräks med en, en och en halv timmes mellanrum.. jag gav han nyss en tablett jag köpte i egypten sist jag va dit som heter vomistop. får se om de hjälper lite.. kan alltid hoppas..

igårkväll jobbade jag men efter jobbet hyrde jag och maria en jätte bra film som vi satt här och kollade på.. daniel såg slutet han med. hehe de va en liten flicka med i filmen eller liten, hon va kanske 11-12 som började fråga sin mammas kompis om sex och tamponger och vikten.. sånt där som små tjejer kan undra över. då sa daniel.. vi ska ha en pojk va?!=) hehe.. jag sa nej en dotter blir bra så får du förklara sånt som sex och tamponger, hur man gör och hur de ska kännas.. haha.. vet inte om han gillade den idén. haha..  maria fick iaf sig en redig spark på handen igår.. roligt då folk kan känna för jag känner hur väl som hellst men så fort daniel eller nån annan tittar eller tar på magen ja då ger den upp och blir blixt stilla.. =) så de va roligt att den sparka just henne på handen..

nej nu måste jag ta hand om gubben.. för nu kräks han igen.. ja nu får man öva sin "mamma roll"  :) 

skriver kanske mer sen om inte jag också ligger där snart.. 
 

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0