ny design..

ja som ni ser har jag ny design på bloggen.. mycke roligare nu=)
de är lundbergm.blogg.se (malin) som hjälpt mig.. tack tack.. 

igår va jag och gubben till skönsmon för vi skulle kolla på en lägenhet igen via mitthem.. 
denna gång gick de inte heller så bra.. först stod vi i fel port men han som skulle visa svarade inte då vi ringde till honom och undra varför de inte kom nån men efter en stund kom en kvinna som bodde i den trappen som vi fråga om hon visste vilken lägenhet som va till uthyrning men de visade sig att vi stod i fel port.. så vi gick till nästa länga, och där var de för jag kände igen namnet på tavlan från mannen jag pratat med och bestämmt träff med.. men vi ringde igen men inge svar, så vi bestämde oss för att ta hissen upp och plinga på. efter andra rigningen så öppnar en kvinna i 40 års åldern i stringtrosor, med hår som vällde ut både här och där..
daniel sa:
 -hejsan vi skulle på en visning av den här lägenheten här idag.  
hon svara:
 -kan ni komma tillbaka på eftermiddagen'
jag svara:'
 -men klockan är sju på kvällen

hon såg mer än full/bakis och trött ut och urblåst svarar hon:
 -jag mena på förmiddagen.......................................imorgon.... han är inte så pigg idag..

jaja sa jag och daniel och gick därifrån.

de lilla vi såg in i lägenheten så var de vinterdäck över allt och innedörrar som va avhängda från sin plats och stod lite hur som hellst.. såg ut som en riktig *......* kvart.. hmmm.,. 

ja så den blev de inte heller.. bara tok hela tiden. den ena värre än den andra..

igår morse så jobbade jag men jag orkade inte göra frukost så jag svängde in på macken och köpte risifrutti. där jobbar en kille som jag pratat med ibland, vet inte hur vi ha kommit in på de, tro de ha med att jag fick ny bil att göra som jag berätta att mamma flyttat till thailand. efter de har han fråga varje gång jag sett han hur de går för mamma. ganska roligt faktiskt. att folk utifrån är så nyfiken. men iaf.. igår då jag handlade av honom så fråga han om inte mamma hade en hemsida man kunde kolla på så då skrev jag ner mammas blogg på baksidan av ett kvitto=) så nu har jag värvat en till läsare till mammas blogg=) 

idag kom de in en tjej på jobbet som jobbar i en annan grupp än jag brukar jag brukar göra, hon sa hej madde vill du ha en matstol? en matstol? sa jag jaa tack va snällt.. ja jag har sen här nu i bilen sa hon så jag kan hämta den på en gång. så hon gick och hämta den.. åh gud va fin den va. i trä, och man kan fälla isär den så de blir en liten stol med ett bord till så barnet kan sitta och kladda och leka själv:) i låg höjd.. suuper fin..
minns inte va hon hette först jag fick den av men sen på em rammlade paletten ner.. hon heter ju jeanette och va ihop med min bror då dom gick på högstadiet. hehe då dom va ihop fick jag tio klubbor och en nalle av henne då jag fyllde år. de minns jag så väl... haha ja va världen är liten.. tack till henne iaf..

idag har jag jobba halva dan sen va vi till bror och hans familj på middag.. både gott och trevligt, för inte tala om snorpussarna av lilla affe:D hehe goo unge.. 

på fredag ska jag bjuda hit pappa, håkan och kerstin på middag=) trevligt trevligt... 

imorgon jobbar jag kvällen sen är jag ledig fredag men då ha jag annat att stå i och på lördag jobbar jag delad tur sen jobbar jag till tolv på sön.. :)

nej nu ska jag slöa i soffan innan de är dax att krypa ner =)

tjiiiiing på er alla.. KOMMENTERA GÄRNA!

Din åsikt
Postat av: Anonym

Hoppas att du blev nöjd :) Försökte med headern. Satt till halv fem tror jag men jag fick inte till de som du ville ha de. Måste fan skaffa nå bättre pogram :) Tycker att bloggen vart mycket finare nu iaf! Ha det bra gumman

2009-05-13 @ 22:50:24
URL: http://lundbergm.blogg.se/
Postat av: Ingela

Snyggt!!!Ha en fin dag!Kraam kram

2009-05-14 @ 08:33:12
URL: http://ingelasdagbok.blogg.se/
Postat av: Hanna o Selma

åh vad fin bloggen blev :)

2009-05-14 @ 21:04:10
URL: http://mammihanni.blogg.se/
Postat av: Malin

Du måste uppdatera Madde så jag har något att göra ;)

2009-05-14 @ 22:06:16
URL: http://lundbergm.blogg.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0