peppar peppar..

jag hoppas jag inte åker på denna sjuka som min marl lider av just nu.. men än så länge känner jag inget.

ni kanske hört om tippset att äta hela vitpepparkorn, då ska man klara sig.. men jag kan inte äta de för persikan gjorde uppror då!! vill inte alls ha vitpeppar. så jag får bara hålla tummarna istället.

jag som dammtorkade i två timmar igår, hör "faktiskt" inte till vanligheten att de tar sån tid att dammtorka en tvåa, men jag tog verkligen överallt där man kanske inte brukar dammtorka, runt dörrkarmar, på dörrar, lister, takfläkten, lampknappar, alla lampor, skåpluckor.. ja överallt.. de luktade så gott då jag for på jobbet, till skillnad från nu..  och gud så smutsigt de va här och där. torkade alla peglar och glasrutor också, skulle dammsuga och skura idag men de får vänta tills sjukstugan är över.. daniel hjälper ju såklart också till så inte jag ska vara helt färdig i ryggen sen..  

vi har bestämt oss nu att de blir ingen flyttning förns nästa vår.. då bebben är lite större och vi kanske vet hur de ligger till med ekonomin och hittar rätt ställe.. vill inte panikflytta för att sen måsta flytta igen.. så vi lägger de på hyllan ett tag och koncentrerar oss på att planera för persikans komst. hur vi ska möblera, och jag tänker frächa upp här hemma, fondvägg i sovrummet och måla om garderobsdörrarna, måla en vägg ovanför spisen i köket och sandpappra skåpluckor och måla på dom och byta knoppar, byta färg i badrummet på duschdraperi, handukkar och matta, så man trivs bättre. och sen ska vi rensa ur förådet så vi kan låsa in barnvagnen där. för då kan man gå in bakvägen och ställa den direkt i förådet och låsa in den och sen bära bara bebis upp för trapporna, och ska man tvätta så har vi ju en bärsele nu.. så allt löser sig.,. jag frågade gubben va han tyckte om vi bara skulle flytta för att komma härifrån och sen flytta igen, för bebis tar ju inte så mycke plats de första månaderna.. då sa han.. jag kan bo varsom hellst jag bara du trivs,

så då bestämde jag eftersom att vi har bra hyra här att vi blir kvar här ett tag till när de ändå är så ostadigt med pengar, så frächar jag upp här så trivs jag lite bättre.. för jag tro ändå att bor man i lägenhet så kommer man aldrig ha perfekta grannar.. börjar de bli för oroligt så går jag bara dit och visar vart skåpet ska stå..  ska höra med noreken om dom vill betala materialet eller göra jobbet:P  hoppas dom går med på nått.. =) nu är jag i göra om tagen. sen vill jag ha upp spjälsäng och bädda den. köpa en byrå till hallen som jag ska ha bebiskläder i, den ska jag köpa ett uppblåstbart skötbord/ eller om de finns madrass, fick tipps av svägerska att jysk hade bra, för jag vet precis vart jag ska göra plats för de.. de blir i köket men de kommer bli bra. för de är en bänk där som aldrig används annat än till skrot och under är de liksom en öppning där man kan ställa sophink. ja de kommer bli bra då jag är klar..

nu har vi typ allt inför bebis komst, vi har

*spjälsäng (ska bara köpa sängkläder och skydd som är runt sängen)
*babysit
*bilstol
*gåstol
*hoppgunga
*baby gym
*bärsele
*sängmobil
*sänghimmel
*badstol
*matstol
*bröstpump
*en massa kläder
*vagnen ska vi få

känns skönt!=) tack alla som varit snäll och gett oss eller sålt till bra pris. tack för de..

ne nu ska nog jag äta lite mat jag. blir att äta själv idag för gubben vill inte ha, de förstår jag men jag ska fylla på hans blåbärssoppa glas. jag äter makkaroner och stekt korv idag.. 

på återseende!!! =)  

Din åsikt
Postat av: Malin

Säg till när du ska greja så kan jag hjälpa till :D

2009-05-15 @ 19:03:45
URL: http://lundbergm.blogg.se/
Postat av: Ingela

Synd att du inte fick tag i något, men det är nog ett klokt beslut att vänta ett år.Ha en fin kväll, och peppar peppar att du inte blir sjuk;)

2009-05-15 @ 19:37:51
URL: http://ingelasdagbok.blogg.se/
Postat av: Ingela

Tusen tack, det blev mysigare så faktiskt:)

2009-05-15 @ 19:44:24
URL: http://ingelasdagbok.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vet ! Somnar efter en liten stund eller tappar lusten. Har en bok jag började läsa förra sommaren ! haha, har inte ens läst hälften än !:P

2009-05-15 @ 21:27:17

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0