sammandragningar och jobbiga nätter

hej och hopp.. va nån dag sen jag skrev igen men så blir de ibland :P

i helgen ha jag jobba en massa skulle ju även ha jobba till tolv på söndagen men jag fick fortsätta till fem för de är mycke folk som är sjuka nu. ser ut som de kommer bli mer i veckan också vi får se. igår ville dom att jag skulle stanna och jobba 3 och en halv timme för dom fick inte ihop de men jag va påväg till pappa då och skulle hjälpa han att handla så de gick inte.. får se om dom ringer och väcker mig imorgon bitti och torsdag antar jag att jag ska jobba för då är de även en röddag.. ja bra me jobb men allt tar emot som attan nu..

igår då jag va hos pappa och hade handla, skulle in med varor i frysen då fick jag en sammandragning som hette duga.. jäklar va de kan göra ont.. trodde nästan att den va påväg ut, och de tröck ner mot underlivet och rumpan så jag va tvungen att sätta mig ner.,. men om de gör ont hur ska de inte kännas då den verkligen tänker komma ut då..
har prata me barnmorska om de och fick till svar att de är kroppens sätt att säga ifrån och att jag ska ta de lugnt..
sen när jag kom hem och la mig i soffan så tro jag ryggen höll på att gå av.... men men de går över.. "den ständiga tanken"

nu börjar de märkas att jag verkligen är med barn.. sammandragningar, ryggbesvär, svettningar,  kissnödig i ett kör, vätskefyllda fötter som gör ont då jag jobbat, läkande bröst, tröttheten. den tar nog rekord, jag hör inte ens väckarklockan på morgonen, daniel har jätte svårt att väcka mig..

nätterna är jobbiga.. jag ha aldrig varit särskilt varm av mig, alltid frusen och vill att daniel ska värma mig.. men nu.. herre gud så jag svettas, mest på nätterna men även på dagarna, inatt fick jag gå upp och sätta mig på balkongen och svalka av mig. känns som de ångar av mig.. jag vaknar av att jag är alldeles varm och svettig och har pölar bredvid mig ( från brösten) och kissnödig, så jag klivert upp tar på mig en bh med ilägg( de är inte bekvämt att sova med bh) men de hjälper inte mycke för då jag lägger mig på sidan och ska sova igen så blir lixom de börst man inte ligger på tillplattat och åker ur bh:n och läker ändå!!! men men.. ska köpa en mjuk bh utan byglar nu snart. då kanske dom ligger på plats..

bebis sparkar hårdare och hårdare.. ibland gör de nästan ont..

jag ha en fråga som jag hoppas nån läsare kan svara på.. jag har blivit jätte mörk under armarna, ser ut nästan som jag är jätte hårig men de är jag inte, utan de är bara mörka "fläckar" ha haft dom länge nu.., trodde de va deon men jag ha bytt två ggr sen dess och de försvninner inte.. samma mörka färg som jag fått på bröstvårtorna och upp på brösten. kan kanske svara varför de blir så??

igår då jag kom hem så tog jag ett fotbad och filade fötterna så gott de gick sen smörjde daniel dom med en fotsalva.. ååh va de va skönt.. mina tår börjar se ut som prinskorvar. hehe..

idag ha jag vare ledig så jag tyckte att de va en ypperlig dag för att umgås lite med maria.. så jag klev upp och gjorde mig i ordning sen åkte hon och jag ut på birsta.. hehe ovanligt.. men vi va black båda två så de blev inge köp men hon och jag är lika galen i att bara gå och kolla och prova.. vi kan verkligen gå där hela dan och inte märka att tiden rinner ifrån oss.. tänk om man vorde miljonär.. hehe då skulle inte jag ha plats att bo för alla mina kläder :D haha.. men vi hade trevligt..

nu ha jag nyss ätit middag och satt mig i soffan.. skönt att sitta ner :)

igår så kände jag för första gången i år doften av nyklippt gräs... ååååh så de luktar gott.. vill bara ligga på en gräsmatta med en goood loka lite jorgubbar och sola.. i BÖLE!! :D:D:D med mamma och janne och barnen och allt annat trevligt folk som böle innebär!! saknar alla.. men snart..... snart...... så ses vi!!!!! =)

nej nu ska jag kolla lite på tv.. kraaaaaaam på er alla!!!


Din åsikt
Postat av: Malin

Du kanske skulle ha köpt någon slags "sporttopp" att sova i. Det är nog lite skönare än BH kan jag tänka mig. Speciellt med dina jätterattar som du fått den senaste tiden:P

2009-05-19 @ 19:07:08
URL: http://lundbergm.blogg.se/
Postat av: pernilla

Ja köp en MJUK bh människa. Börja kika på amnings bh påengång. Dina bröst kan omöjligt växa sååå mycke mera så köper du en lite rymmlig så borde du ju kunna ha den sen oxå! Det mörka du upplever är sannorlikt hormoner och kommer blekna efter du slutat amma och hormonstormarna lägger sig :) Svettas lungt och njut av magen!

2009-05-19 @ 19:50:10
URL: http://pumzan.blogg.se/
Postat av: Mamma

Hej stortuttebritta :)

Jag vek en handduk som jag la över brösten innan jag tog på BH:n. Bröstinläggen for ju runt och satt aldrig där dom skulle ! Det blev också mycket mjukare med handduken.

Det mörka är som Pernilla säger, hormonerna.

Nu ska rätt person uttala sig:

Du måste ta det lungt, och vila mycket :)

Ja,ja. Jag vet att du kommer att yscha på med allt som vanligt.

Äpplet faller ju som bekant inte långt från trädet !

Men snart kommer jag hem och då ska vi till Böle, där du (VI) ska ligga på gräsmattan och mysa hela dagarna. Jag ska laga mat och tvätta och pyssla om dig som när du var liten :)

Vi ses snaart :)

ALAVIO (tumme, tumme, tumme, tumme, tumme )

2009-05-20 @ 05:02:31
URL: http://thaijannica.blogg.se/
Postat av: pernilla

Hej!

Nää jag vet du inte lovat. :) surt bara att daniel är kille och inte kan kommunicera.(jag bor ochså med en sånn) Vet att du klarar av båda barna men det känns bättre lämmna dig lägga ett lugnt fint barn än en skrik apa(dock en söt sådan) ;) kämpa på med stor tuttan

2009-05-20 @ 06:49:59
URL: http://pumzan.blogg.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0