solens positiva strålar!

ja solen har en underbar verkan på mig.. va nog bra av mig att planera bebis i slutet på sommaren för då är jag lycklig största delen av graviditeten!! finns inget som slår en underbar sommardag!

jag och gubben har pratat ut, vi ska tänka på vad vi säger och hur vi är mot varandra.. för vi vill verkligen inte att de ska gå åt fel håll de här.. vi älskar ju varandra så stort. men mina hormoner kan vara jobbiga att ha att göra med ibland även för mig..
vi ha iaf varit fina mot varandra nu sen vi prata ut..  pussas lite extra( vilket kan behövas ) =) åh jag älskar min daniel de kan ingen ta ifrån mig någonsin..

igår va en vacker dag. daniel ringde och väkte mig för han sov hos bitte och kenneth fredag till lördag för jag va barnvakt i stan och daniel och dom gick och la sig före innan jag åkte hem så då fick han ligga kvar där.. men han ringde och väkte mig och sa att vi skulle uträtta lite saker med bitte och kenneth..  så jag klev upp och duscha så man lukta lite gott, bäddade sängen öppnade balkongen och märkte att de va VARMT!!!! och solen lyste.. så va gjorde jag då.. jo tog på en KLÄNNING!!=) sen kom dom och hämtade mig och vi åkte till kvissleby och tog en korv med bröd, sen på NT bygg i nolby för kenneth skulle ha nått till sin båt som han och daniel ha fixa med ett tag nu.. efter alla ärenden kom kenneth åter igen med en good idé.. om att åka ner till sakatan, för dom öppnade igår. så vi åkte dit och satt ute vid vattnet och njööööt av en kall öl (dock en lättöl för mig :D ) sen bar de av till affären och handla lite för vi hade bestämt oss för att grilla.. och jag hade fått beställning om att göra min potatis sallad :D så vi handlade de som behövdes och gubben köpte mig en glass=) sen åkte vi till råna !=) daniel och kenneth hade vare på bolaget och min söta älskling hade köpt alkoholfria öl åt mig och en flaska alkoholfritt vin. så jag satt i solen med en kall alkoholfri öl och njööt medans gubben sprang runt i shorts och putsade på båten, (så jag hade fin utsikt åxå..) :D efter ett tag blev de så varmt så jag slängde ner mig i bitte och kenneths pool som de va så lite vatten i så de knappt täckte benen då jag satt.. hehe men de gick att blaska av sig.. sen gick jag in och gjorde i ordning min potatis sallad. och ställde den i kylen så den fick goa till sig! när jag sen kom ut så hade kenneth tagit fram en hängmatta åt mig som jag la mig i.. åååh va skönt de va..
sen startade vi grillen och grillade fläskfilé. de blev suuper gott och till de tog jag ett glas kallt vitt alkoholfritt vin.. och de va faktiskt riktigt gott.. =) min potatissallad blev lyckad iaf!=) kenneth blev super imponerad av den!=) sa flera ggr åh va god, åh så sommrig, den här måste jag göra, åh vilken god potatis sallad=) så jag antar att jag lyckade.. sen satt vi ute till solen inte syndes mer och spelade yatzzy :D kgud va längesen man spela de men de va ju roligt!!=)

igår ringde en projektansvarig till gubben och sa att han börjar jobba på måndag!=) på samma ställe som sist!! vilken kännsla innom mig.. allt bara rammla på plats och vi kommer få de bra.. guuuud så skönt att veta att vi kommer klara oss..

så på tisdag kan inte gubben följa med till barnmorskan, även om både han och jag vill de så kan han inte ta ledigt andra dagen han får jobba på en månad för att följa iog och mäta magen.. men men jag överlever nog:D

ja i förrgår kväll kom ju min familj till sverige och sen dess ha de vare superväder! kanske dom som tog med lite thai sol =) för att dom stackarna inte skulle frysa ihjäl..:D nu är dom äntligen i sverige.

nu hajag bestämt mig.. på tisdag blir de frissan kl 13.00 klippa och färga.. =)

ja jag fick föresten inte ut nått på försäkringen om dom inte få tag i vem som sprungit över min bil.. jaja. men men.. '
va till min bilmek i onsdags och vi konstaterade att jag kört lite väl för mycke på denna kamrem och skulle behöva byta olja och oljefilter och luftfilter och ja allt som hör till en servic.. och de måste göras. så där rök 3500 pga av kamremen blev de dyrare.. så jag ska lämna in den näst nästa vecka..

nu sitter jag och fundera om jag ska in och pussa på gubben och fråga om han ska kliva upp.. jag ha vare vaken ett tag nu jag för jag vaknar av mina sendrag hela tiden och tillslut tröttnar jag och kliver upp.. vi ska åka och handla lite idag medans vi ha lite pengar kvar så vi har mat.. sen ska vi till råna och daneil ska väl fortsätta hjälpa kenneth med båten sen tyckte kenneth att vi kunde äta potatis sallad =) och rostbiff.. blev så mycke sallad kvar från igår för jag gjorde en hel stoor kastrull med potatis sallad..

ja idag är de morsdag åxå! grattis alla mödrar jag har. min kära mor, min gudmor, min svärmor.. hehe ja alla!!=) tänker en extra gång på er idag..

nej nu ska jag pussa gubben min och se hur denna dag slutar. kan inte bli annat än bra med denna sol:) puss på er alla


Din åsikt
Postat av: Gud mor

Åh,det är så roligt att höra att du är glad och att allt ordnade sig till slut!!! :)Tack för hälsningen, och "Grattis" till dig med för nuförtiden är det ju din dag med mamsen! ;)Ha en fantastisk dag hjätat!(((kraaam)))

2009-05-31 @ 13:21:55
URL: http://ingelasdagbok.blogg.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0