skriverier

idag tog jag mig en sovmorgon... sov till 11.00 skönt de. ha sovit 12 timmar tro jag.
daniel han låg bredvid mig och läste bok hela natten, han släkte lampan vid fem nångång tro jag.

jag klev upp själv i lugn och ro, rostade lite bröd, gjorde oboy och tog min pencelinkur och dagens dos av blutsaft och i min morgonrock gick jag och kolla posten då hade jag fått sundsvalls tidning:) så då kunde jag läsa den i lugn och ro själv medans jag njöt av frukost.

efter de så pratade jag med facket om hur jag ska göra med de här med pengar och allt.. för de strular mycket nu och de är inte roligt.. de tär på mig.. jag kan inte leva på 5000 i månaden. hon sa att jag skulle gå till chefen och be henne anställa mig så vi får väl se vad min chef säger om de.. för de skulle lösa en massa bekymmer för mig. för sen om jag får ett varsel om ett år så gör de inte mig nått bara de löser sig nu känns de som.. vill ju att min persika ska få de bra och jag vill ha de bra.. mår ju inte bra av sånt här strul.. kan knappt sova på nätterna man vänder tankarna ut och in men inatt kunde jag iaf sova då tog tröttheten över..

när man har bekymmer eller tankar som tynger en runt i kring så blir allt jobbigt.. och iaf jag blir mer lättstött och grinig.. så de ha inte gjort saken bättre mellan mig och gubben.. vi tjafsar mer.. men fick väl ventilera oss i onsdags. då bråkade vi och efter de så pratade vi en massa. så jag hoppas de blir bättre..
jag kanske inte är så lätt att leva med nu men om allt runt kunde fixa sig skulle allt underlätta..

så jag hoppas de löser sig med pengar, daniels jobb, boende och ja allt..
sverige är inte lätt att leva i nu...

men nu ha ju svin influensan börjat komma hit och då får väl högre makter som dom vill igentligen, en massa människor kanske dör bort.. för jag tro att de är de dom vill.. vi är väl snart överbefolkat. dom håller jiu på att göra en etnisk rensning ändå fast kanske inte alla vill se de så.. dom sparar in pengar på sjukvård så blir du sjuk ska du dö hellst och blir du gammal också. då blir du inte prioriterad lika fort. snart stereliserar dom väl alla.. ja sjuka värld.. vart ska de ta vägen med allt.. höga översittare som sitter och bestämmer hur folk ska leva va dom ska ha för inkomst och om du är sjuk eller inte.. för även om du ha läkarintyg och är sjuk och inte kan jobba är de inte säkert att försäkringskassan tycker att du är sjuk nog. står klart i papper att även om du ha läkarintyg så hjälper inte de för de är försäkringskassans regler som gäller..  sjuka värld....

vill ju ha allt klart och kunna slappna av och njuta av knoddisen..

så jag ska iaf prata med chefen på måndag få se va hon säger..

vill ju flytta också men de kommer ju inga erbjudanden.

i lördags så va de en som sa till mig att hon inte ville träffa mig mer, jag behövde inte komma och hälsa på mer, men den människan kom iaf och bad mig om ursäkt igår.. och sa att de inte va menat så..

men nu kan jag säga en sak. till er alla som dricker!!! ring inte mig i fyllan prata inte med mig då..
ni gör mig bara irriterad och ledsen.. så låt mig va då ni dricker.. gäller alla... mår bäst av att inte vara i närheten av berusade människor jag.. eftersom jag reagerar så starkt på de.. de väcker både de ena och de andra kännslor.

så jag vill inte de..  ni kanske bli sur att jag inte vill köra och allt men bättre ni är sur än att jag är sur..

ikväll ska jag vara med maria som kommit hem från ramundberget eller va de heter..
vi ska kanske dra nån bastning och se en snyft film:)

här kommer lite tjockis bilder=)

      
 


tjing på er alla!!!!

Din åsikt
Postat av: Hanna o Selma

åh vad fin du är me din mage :)

2009-05-08 @ 13:42:00
URL: http://mammihanni.blogg.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0