hej allesammans!

ja nu ha jag ju sålt bilen och de är bara sju dagar kvar till avresa!=) ska bli så spännande!

idag jobbade jag sista dagen på jobbet så jag slog till med att bjuda på tårta som jag bakade igår. för isabell fyller ju ett på fredag och så va de ju sista dan och allt! :D

  de blev två st :D

nu ikväll ska vi ta och skriva packlista för då brukar man komma på om de är nått man har glömt, plus att man börjar packa psykiskt då och dagarna går fortare:) för de tar ju ett par dagar att packa. då man ska tvätta upp och vika ner och sen ska man ju ha med en hel del andra saker! :D ska bli så kul.. de bara pirrar i kroppen nu.

övrigt har de inte hänt så mycke här. vi försöker om vartannat umgås så mycke vi kan med vänner nu, alla vill ju träffas och hitta på olika saker :D

förra lördagen va jag ut med en vän :) suuuper roligt hade jag och daniel va hemme med fisan.

lite bilder ;)

    

på söndagen va de bara lugnt och jag myste på med lillan, inte allt för sliten :P
vi bada och myste på.

sen under veckan ha jag mest jobba och vi ha vare på middag hos daniels mormor & morfar, tagit andra tvinrix sprutan, sagt hejdå till daniels mamma och pappa.

i fredags så lånade min moster isabell för som hon sa hon ville ville ville. innan vi ska åka nu men när jag hämtade henne på lördagen tyckte moster ändå inte att hon hade varit med henne nog så hon skulle komma en sväng i veckan med och umgås med bellan :) så på fredagkväll styrde vi ihop en liten hemma fest här med de kompisar som ha tjata om de:P en polare till daniel från stockholm kom som vi inte träffat på tre år och min bror som jag inte festat riktigt med på ett braaa tag, isabells gudfar som vi inte ha hitta på nå sånt på också ett antal år. åh jag kan bara meddela att suuuuuuuper roligt hade jah. massa disskutioner, dans och sång.

på lördag då jag vakna så gick vi och köpte pizza då kom min morbror och hans familj förbi pizzan och de visade sig att min kusin fyllde 20! vilket jag totalt ha glömt med tanke på att de snurra så mycke annat i mitt huvud om flytten och isabells dag som kommer på fredag! men jag gratta henne tyvärr fick hon ingen present. men dom hann med att mobba mig lite för min 20års dag:P jaja.. hehe jag är som jag är och jag vill ha de som jag vill ha de :D

sen gick vi upp och städa, skura golven och damma lite lätt sen körde isabells gudfar iväg mig för att hämta lill hjärtat sen drog vi med henne och all pick och pack ut till hanna och bada i sjön!=) så skönt med tanke på att de va sååå varmt den dan. *härligt*

sen blev vi kvar där, hade lite middag på en filt ute på gräsmattan och isabell kröp runt och va såå glad, och keela bara älskar isabell. sen somna fisan och då tog vi en tur med rodbåten och sen blev de en sista tippie kväll. med lite chips, saft och sång! och den älskade brasan såklart! :)

igår va mirelle här med sin lilla familj och hälsa på... sååå söt unge! lilla elvis! han va så symetriskt vacker tycker jag! och snäll.. isabell fick present av mirelle och dom. en sång påse( med figurer man sätter på fingrarna då man sjunger låtar) super fin grej den tro jsg blir super"=)

  här klättrar isabell upp på en stol. höll på att få hjärtat i halsgropen då jag såg henne stod på den. men de gick bra, jag tog ner henne på en gång. här på bilden är hon påväg upp för andra gången. kanske syns dåligt..

nej nu ska vi tänka på nån middag! måste ju rensa ur frys och kyl och äta så mycke som möjligt så man slipper slänga!

men men tjing på er så länge! kommentera gärna! får så dåligt med kommentarer! 

så många som sagt att dom ska hålla koll :D


Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0