gårdagen och annat

ja igår va jag och isabell med gohanna:)
först åkte vi till isabells morfar och berätta om de som händer i augusti.. och han reagera som jag trodde. men han har inget att säga till om efter allt.. och de här kommer bli så härligt de är de här jag vill nu! så så blir de!

bilder från pappa igår

     

efter de så for vi förbi mc donalds och tog en lilla menyn för vi va sugen:)

sen bar de av hem till hanna i skogen, träffade keela "hannas hund" och en massa andra hundar men keela blev så glad av att träffa oss, hon skulle pussa på isabell hela tiden och isabell ville äta upp keela!=)

sen gick vi ut till hannas lilla stuga där lekte isabell med sina leksaker i hannas famn och sen blev hon trött och somnade en stund och då kollade jag och hanna på en massa gammla bilder och surrade på som vanligt!

             

efter de så vaknade isabell och vi åkte hem..

igår kände jag verkligen för att vara barnledig och bara vara kvar hos hanna, spela tv spel och surra hela natten och sova uuuut idag..

väl hemma så hittade jag "stört krukan" som isabell fått.. de är en slags mjuk hjälm som barn har på sig ibland för att inte slå huvudet så hårt då dom lär sig gå.. så hon fick prova den:)

   är hon inte söt i den:) haha!

klockan tjugo över nio somnade isabell och sen ha hon vare vaken av och till hela natten! och vid fem va de kört då gick de inte mer.. då va hon klarvaken och höll sig vaken till halv nio men då va hon trött.. men hon sov bara till tjugo över nio..anledningen till att jag är så trött nu är för att daniel har varit sjuk i snart tre veckor nu med feber från och till hela dagarna och är orkeslös och super trött.. han va till vc i tisdags och de visade sig att han har en hals infektion och infektionen har spridit sig i hela kroppen så hans hjärta jobbar på tok för hårt så han har fått vätkebrist också. de han kunde göra va att vila, äta värktabletter och försöka få i sig upp till tre liter vätska om dan!

och de är full fart på isabell hela dagarna, hon har varit lite gnällig och sover som en kratta.. har vakna före sju i en vecka nu och vägrar somna om och + att hon vaknar flera ggr på natten.. så jag ha vare med henne stort sett hela dagarna för daniel orkar inte roa henne och då blir hon jätte sur och skriker, + att jag ha städa, laga mat, tvätta och sen inte få sova riktigt... då blir jag trött.. men han är på bättringsvägen nu och då blir de bra igen:)

men men jag kliver ju upp så jag ha hela dan framför mig och kan äta en riktig frukost och de är ju possitivt..

men igår önskade jag att mamma va min granne.. för hon ställer alltid upp och jag skäms inte för att be mamma om hjälp och jag vet att hon skulle mog mer än gärna passa isabell nån timme.
ska bli så skönt att bo nära henne sen.. för mamma litar jag på och jag vet att hon gör typ på mitt sätt för de är ju av henne jag lärt och då känner nog isabell sig trygg med..

men ha man skafa barn så får man ta sitt ansvar men min bm sa till mig att madde de är okey att bli trött och less som mamma ibland, de är TILLÅTET!!

så jag vet att de är okey och nu erkänner jag mn de går fort över.. men ibland är de bara så skönt att bara vara jag och bara tänka på mig själv för hur snäll och go hon än är så måste man alltid planera extra, hålla koll och passa och roa annars blir de inte bra.. men som sagt igår hade jag kännt för att vara MADDE ett tag..

nej nu ska jag äta lite frulle och roa isabell som ligger och är uttråkad under baby gymmet..

tjing och tjong på er!!


Din åsikt
Postat av: pernilla

Hej!

Såklart man får vara less.. Alfred höll ju på sådär i över 1år å han så jag vet hure känns. :/ Synd mina barn är sjuka hela tiden anars hade hon kunnat sova här igår. Kram å hoppas daniel blir frisk snart och att lillgumman börjar sova bättre

2010-02-18 @ 10:27:25
URL: http://pumzan.blogg.se/
Postat av: Mammamormor´n

Hej gumman

Om 93 dagar kommer jag, och då får du vara

Madde hur mycket du vill :)

Det skulle ju vara VÄLDIGT konstigt om du ALDRIG blev trött och less på att vara mamma någon gång.

ALLA mammor blir det ibland.

.......förutom jag då.....

som ALDRIG tröttnar på mina barn,

som ALDRIG skriker till barn eller man av trötthet.

som ALDRIG vill rymma från alltihop ibland

som ALDRIG tröttnar på att prata barnspråk

som ALDRIG längtat efter party någon gång.

.......VISST LJUGER JAG BRA :)

Klart jag också känt allt det där ibland.

Men det går fort över.

Och ibland så har man tur och kan "rymma" med gott samvete.

Som du har om 93 dagar :)

Puss på dig min lilla mänskliga dotter

Vi ses snart

2010-02-18 @ 16:07:05
URL: http://thaijannica.blogg.se/
Postat av: Patricia

Madde lilla gumman!

Jag förstår din känsla till tusen och min medecin är att tänka att jag har världens underbaraste dotter! o tröstar mig med att de kommer en tid då de e dax för mig oxå!!Nu har ja läst ikapp en del som ja missat o ja e ju som vanligt ganksa neutral i alla lägen för att ja e en ganska enam tjej sådär :P haha ja har inte haft ngn riktigt vän att vända mig till så jag kan inte sätta mig in i situationen men ja kan tycka de e wierd... har många gånger trott jag haft vänner men det visat sig som icke.. men kom ihåg att så länge du tänker som du gör så e d inte du som förlorar på de...Jag ställer upp på alla som vill o behöver om de e ngt ja kan hjälpa till me..

som jag sa till Hanna, jag finns om de e ngt och du vill de :P

kramar i massor2010-02-19 @ 21:01:23

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0