helgen

har varit lugn.. på fredagen hade jag två sjuklingar hemma så då va vi bara hemma och myste men de skrev jag ju..

igår fick vi besök av peter och angelica och lilla lucas=) isabell blev kär tror jag.. först blev hon lite skraj för de va inte hennes spegelbild och de va en konstig nalle som rörde på sig och lät men sen... hon ville ta och pussa på han hela tiden ;) sötfisan min..

jag gjorde i ordning lite potatisgratäng, fläskfilé och gorgonzola sås=) mumma..

sen spelade karlarna x-box och jag och angelica roade barn:)

mycke trevlig lördag kväll måste jag säga..

men vi ha nu fått en bebis som inte sover så bra på nätterna.. hon somnar vid nio-tio men vaknar två och är svår att få att smna om, vakna halv fyra igen och sen vill hon kliva upp sju.. de är inte likt henne.. men men hon är lika söt för de.. hon är ju glad då hon är vaken iaf..

idag blir de tvättstuga sen ha jag fått låna en batteriladdare till bilen så den startar nu så jag kanske drar till pappa sen och hjälper han ut med julen=) skulle man ha gjort för länge sen men jag ha inte haft tid..

nej nu ska jag surfa runt lite..  men jag återkommer..

och om ni undrar varför jag låst bloggen så är de för att jag vill inte att fel människor kommer över fel sorts info om mig som den sen kan vända mot mig eller så.. man kan misstolka så mycke på bloggar och jag har en som pratar en hel del om mig i tid och otid och de gillar jag inte, så info om mitt liv ger bara nu till dom jag känner och kan dela de med=) så ni vet.. men jag vet inte hur länge den kommer vara låst..

bytt nummer har jag åcksåå gjortmen de ha inget att göra med nått som hänt jag srev ju tidigare i bloggen att jag ha skaffa abonnemang och nu ha nummret kommit!

tjing på er

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0