hjälpa erik.

ja va igår jag ju Inte på så bra humör på förmiddagen:) men de gick Snabbt över Då gubben vakna och tog Isabell en stund sen så sa han Att jag kund Få 200 kr och åka på Erikshjälpen om jag ville .. oh jag som älskar sånt!

Isabell outfit igår =)
 

Så jag skynda mig Att Ringa hanna! och hon va såklart med på den Idén. Så vi tog och åkte in och hjälpte Erik lite;) köpte gardiner, en tröja till Daniel, en skjorta, enn tröja och Ett skärp till mig + Två shalar. fanns inget till Isabell .. Men jag hitta en vagn jag ville ha! Åh gud va fin den va .. 600 kr .. jag hitta en massa mer kläder med men hade kassa Att gå efter så jag fick välja bort: S men ni ska Få se den underbara vagnen .. den skulle man haft på contry festivaler som jag ska dra med Isabell på senare på sommrarna!: D

  visst va de läcker:)


Isabell va hos min Morbror en stund medans jag shopade oh Såhär glad va hon Då jag hämta henne:)

  Hon tuggar på sin favorit skallra!:)

sen åkte vi hem och jag och gubben åt middag sen tog jag på Isabell pyjamas och åkte ut till Hanna igen, med mig packa jag mjukliften, Välling och grejor och blöjor. och grejor.. sen stannade vi över Där ..


bus i stugan :)

       

Jag och Hanna spelade Super Nintendo (donky Kong) som jag Gilla :) och Isabell Sov .. Men vi hade Svårt att va tyst da de gick åt pipan. men Hon sov gott ändå medans vi spelade

  :)

men vid halv Två la vi oss Men vi surrade såklart en stund .. såååå mysigt hade vi de i Den där lilla stuga .. men vid tre vaknade Isabell till och gnöla, sen vakna hon typ en gång i timmen till halv sex Då ville hon upp .. Då Bädda jag ner mig och henne på golvet för jag blev så less och Ville Att hon skulle sova mer .. efter 40 min Somna hon och sov till tjugo i nio:)

och Då va Både hon och jag på Bättre humör! =)

        Man kan ju äta upp henne Då hon är så goooo på morgonen!

Mysig kväll va de iaf .. efter Frukosten Så somnade Isabell 1 ½ timme och Då spelade jag och Hanna de Resterande banor vi hade problem med igår kväll:) suuuper nice:)

sen drog jag och körde morfar till Morbror och sen hem .. Då badade jag och Isabell och Gubben gjorde mat .. nu sover min lilla tjej och jag ha druckit Två glas rött och ätit lite cheesbolls .. men nu är allt slut och jag och gubben ska avnjuta en film Innan de är dax för sängen!:)


Måste bara visa .. Isabell Provade mina simmglasögon idag .. jag skratta så tårarna rann ... Hon va super glad Då hon fick på sig dom dock fick jag Inte Hennes skratt på bild. för då jag fick fram kameran hade glasögonen imma igen.. men Hon Såg SÅÅ rolig ut! =)

    haha!

nej nu är de film Tajm och Fredags MYS:)

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0