nu blir de mycke att läsa!

för er som orkar..

de är såhär. jag måste bara skriva ner lite om de här för de är nått som tynger mig..

jag hade en gång en vän.. notera hade en gång.. för denna falska människa är inte min vän längre.
hur kan man vara så dum som jag som litar på en människa som jag trott vare min vän i över 1 ½ år.
jag ha avslöjat de mest djupaste hemligheter om mig till henne, har riktigt litat på henne. hon har nu kasserat våran vänskap som jag trodde vi hade för en karl! hon sa till mig att hon ville inte träffa han mer för de va så mycke hon störde sig på hos honom. men då hon ville ha honom försökte jag hjälpa henne till de då de blev en massa tjafs. iaf så accepterade jag hennes vilja då hon inte ville mer och hon va så nöjd då hon inte hade hört av sig på länge till han. då sa jag att va bra för de är ju inte bra om man redan efter en månad gråter över en karl man inte känner för man tycker han är elak mot en och så. så jag sa jag tyckte de va bäst för henne! iaf så kom helgen och de va dax för alkohol, hon ringer mig ett på natten och ha tappat sina nycklar så jag väntar på att hon ska komma hem för jag har en extra nyckel till henne. men när jag ringer igen så visste hon inte om hon skulle hem för hon väntade på att HAN skulle svara på hennes sms om hon skulle dit.. jag sa jag tyckte hon va dum och vi la på sen skickade även daniel till henne för att försöka få henne att åka hem för de va så hon hade sagt i nykter tillstånd att hon ville ha de. men istället far hon dit och talar om allt jag och daniel sagt om han och jag vet inte vad mer hon sagt för att ställa sig in där. så de blev en massa tjafs mitt i natten. men då tyckte jag de att nu vet jag vart jag har henne för när jag som vän försökte få henne till de hon sagt sist så fick jag bara skit tillbaka.

igår fick jag meddelande av denna HAN där han skriver en massa som jag gjort då jag va ung och dum som jag talat om för henne sånt jag sagt i förtroende och misstag jag gjort. och han skrev hur jag kan göra si och så de är en bra mamma de och jag va tattare och bla bla sa han. och att jag hade största problemen.

jag svara och sa att nu får dom ge sig och de där är historia och fråga om dom inte hade bättre för sig än att sitta och prata om mig..

då fick jag till svar att dom pratade inte så mycke om mig bara i exempel på nå dåligt!

jag ångrar så att jag har förlitat mig på denna människa! vill bara gråta för jag är så besviken och utlämnad.

hon har även suttit på MITT jobb och sagt va jag gjort och så på fyllan utan att ens fråga mig om de är okey.
tur jag vet vart jag har mina arbetsKAMRATER!!! =)

hon ifrågasätter varför jag är tillsammans med daniel och så för vi tjaffsar så mycket. men hon vet nog inte häften va vi gått igenom som stärkt oss som par.. även om vi är oense ibland.

hur kan man göra så mot en vän för att ställa sig in hos en karl???

kommer man kunna förlita sig på en ny vän efter detta?? tur jag har några gammla riktiga vänner kvar! ni vet att jag älskar er!

jaaa..så va de med de.. nu har jag fått ur mig lite..

jag ha haft de jätte mysigt med maria iaf i några dagar nu hon bjöd mig på kina igår=) isabell va såklart med
och sen sov maria över här så hon slapp åka i snökaoset hem till hällsjö ifall hon skulle fastna i backen för jag kunde inte hjälpa henne för min bil startar ju inte. hon fick lite gravid grejor av mig=)

inatt har isabell haft jätte hög feber, hon har varit varm som en kamin. och hon vakna halv nio och somna om tio och sov till ett, sen va hon vaken till två och sen somna hon 1½ timme till.. lilla älsklingen mammas. nu ha jag badat av henne för hon ha varit så svettig titt som tätt idag, sen ha jag smörjt in hela henne och masserat henne och gett na alvedon vi myste till skön musik och nu sover hon igen.

daniel är också sjuk så jag har två att ta hand om, men jag har hunnit med att damma, dammsugit och plockat, diskat bädda rent och duschat idag ändå.

sen knata jag bort på ica, köpte chips och dipp och polly=) sen stanna jag på bommen grillen köpte korv och mos till gubben och hamburgare till mig. åh va gott de va. =) har man sjuklingar så har man och då ska de mysas!=) tror klockan va fyra då isabell fick komma ur pyjamasen de va när jag tog av mig min:) mys pys..

nu ska jag nog köra igång en film och frossa i lite chips och dipp:)


kram på er alla som är äkta!

Din åsikt
Postat av: Angelica

Å herregud! Ja du sånna där idioter finns det tyvärr mycket av. Men det är verkligen ingenting att vara arg och ledsen över. Förstår självklart att det känns jobbigt för dig att förlora en sån ''bra vän'' som du nu trodde var en bra vän men som visar sig vara en falsk jävla .... ja precis.

Nog om det :)

Men tänkte också bara säga det att trots att vi kanske inte känt varandra så länge eller haft den riktigt vänskapen så vill jag att du ska veta att skulle du berätta något för mig så stannar det verkligen hos mig. Och du kan verkligen lita på mig. För så känner jag om dig iaf!

Och till kommentaren som du skrev:) Börjar faktiskt bli nöjd med lägenheten nu. Sovrummet är ju också omgjort men inte riktigt klart så det kommer bilder på det med :)

Hoppas att allt är bra med er:) kram

2010-02-06 @ 12:14:53
URL: http://mammaangiie.blogg.se/
Postat av: Elena

Åh vilken "vän".. Dröjer nog inte länge innan hon

saknar både dig & eran vänskap!! Sköt om dig!

2010-02-09 @ 13:00:56

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0