sluta amma!

är inget jag vill men jag tro de är dax nu..

mjölken sinar, hon blir inte mätt och hon har planat ut på sin kurva, så nu ha hon ätit på mig två ggr idag bara och resten tillägg.. och jag pumpade ena bröstet nyss för de har hon inte ätit på sen ett men fick bara ut 50.. så nu är de nog tajm. vill ju att hon ska vara mätt.. och fortsätta gå upp som hon ska.. jag vet att de är bäst att amma till sex månader men de är hon ju om 18 dagar och nu är de bara jobbigt, för jag vet inte hur mycke hon får i sig, hon sover inte lika bra som på tillägg men men snutta på mig på nätterna kommer hon kanske få göra ett tag till så slipper man gå till köket och värma mat:)

idag bada jag med lill höna strax efter att hon ätit.. dumt... för vad gör hon då.. jo hon kräks i badvattnet:) gullunge. va bara att duscha då..

min andra älskling har för övrigt feber:( så vi får väl se hur de blir med arbetsförmedlingen för han imorgon.

min bil startar inte för övrigt, så vi måste nog köpa nytt batteri..
men som tur är får jag skjuts till jobbet..

har tänkt mycke på en sak..
många som frågat mig varför jag och daniel är tillsammans då vi gnabbar så mycke. för bråka riktigt har vi inte alls gjort många ggr.. bara pajkasta lite och gnabbas..
jag kan säga till er alla att vi älskar varandra okristligt.. och att gnabba med han är de bästa för mig. han gör mig lycklig oavsett.. vad alla tror.. för små gnabb är sånt vi oftast löser på en kväll.. men lite välvilja, kärlek och förståelse så går allt som på rälls.. jag vet att många pratar om oss.. men de skiter jag i..
han och jag mot världen och lilla isabell vårat kärleks barn. hon är ett bra bevis på våran kärlek..
SÅ de SÅ!!!

ska bli så skönt om vi får åka bort sen! "hoppas"

jaja nu ska jag ta mig en hårdmacka med skinka, ost och senap. SÅÅÅ gott , har blivit beroende..


Din åsikt
Postat av: pernilla

Hahaa gnabbas NI mycket?? det tycker jag defenetivt inte :)

2010-02-03 @ 10:23:09
URL: http://pumzan.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Ni är söta ihop, och en super söt unge dessutom!:) men det var länge sedan Berglund och jag träffade er nu! och ska ni iväg får ni se till att vi får träffa er innan!:)

2010-02-03 @ 14:06:53
URL: http://nthle,blogg.se

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0