vattkoppor och beck!

ja vi va ju på vc idag för fisans utslag. de va vattkoppor..
vet inte vem hon fått de av och man är smittsam 14 dagar innan man ser första pricken och fram till sju dagar efter man sett första pricken.. så isabell smittar inte på tors. hon har ju haft dessa prickar i några dagar så de är snart över och de är tur i oturen hon får de nu för då kan hon inte klia sönder dom så hon får en massa ärr.. men de är orsaken till hennes feber och dåliga sömn också.. de ända jag kunde göra va att ge lite alvedon ibland och smörja henne med kylbalsam eller alovera.. och som tur är hadejag alovera..

men tur de är bara nån dag kvar. men hon är inte lika smittsam nu och efter torsdag ska hon inte smitta..

iaf va jag in på statoil idag har hållt räkningen jag.. =) till vadå kanske ni undrar jo då jag kom in höll dom på att packa upp en film dom skulle börja hyra ut imorgon men jag ha ju smöra till mig så jag skulle få hyra den idag så jag va den första i sundsvall som hyrde nya BECK!!!!!!:D :D :D i stormens öga heter den.. så ikväll blir de till att MYSA TILL min favort karraktär!=)  soooom jag ha längtat efter att se den.. låg ju på bb jag på deras bio premiär och medans den gick hade jag inte tid att gå på bio..
tänk att favoriten mikael persbrant bor på samma ställa som mamma med sina barn inskrivna på samma skola som mina syskon bor på.. ja världen är liten..

min telefon ha jag hämtat också men den måste ladda ett tag innan jag kan börja använda den..


Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0