massor..

att skriva känns de som..

men gud va jag är dålig på att uppdatera min blogg. men jag ha lixom inte tid tycker jag.
mycke nu inför flytten.

massor som ska säljas!

*vagnen (ligg,sitt,mjuklift,myggnät,regnskydd,skötväska)

*bilen

*bänkdiskmaskinen

*vitrinskåpet.

igår sålde jag nog spjälsängen och bilstolen.


de går fort med bellan nu med.. hon reste sig nästan igår från sittandes på gräsmattan, hon håller på att ändra sov tider på dagarna. hon försöker sig på att prata. just nu kan hon säga.

*mamma, pappa, hej, hejdå, titta, bebis, moa, där, nej, ajaj, hehe ja de va jag kommer på nu men hon är sååå söt ju.

hon går runt bord och soffor och vill släppa men vågar inte än:P

här kommer en massa filmer och bilder.. :)


 tycker om att gunga

 :)

 pappa ska få en gos puss ;)


 gladskiten våran <3


 äter själv. åt ca 2½ dl makaroner + korv


 kak kalaset i böle:)


 hittat mosters penna :P


 sover på stranden under parasoll


sen va de full fart :P


 grannen kom upp förra veckan med dessa. hon hade varit och köpt åt isabell för vi skulle ju flytta snart.. söt tant :Dforts..

ja nu kan vi ta de där med sjukhusvistlsen..

på fredag jobbade jag hela dagen som vanligt hade nån tungjobbad pensionär men de gick bra tyckte jag då.
när jag kom hem så gick vi ner på pizzerian och satt ute och käka jag och min lilla familj, jag åt en efterlängtad kebabsallad.. sen så gick vi på baksidan och isabell gungade med pappa.. vilket hon tyckte va himla roligt..
sen hem och busa med fisan. när hon somnat kom svärföräldrarna förbi och hälsa på en stund. då började de..
RYGGONT!!

jag kunde tillslut inte sitta riktigt i soffan och daniel masserade mig med ipren salva och jag tog alvedon men inget hjälpte.. när jag väl skulle till sängen så fick jag "slänga" mig ner i sängen då jag inte kunde böjja mig ner.. och där fick jag ligga med fötterna utanför och längst ut på sängen för jag kunde inte flytta mig i sängen..

jag trodde jag kunde sova bort smärtan och att de skulle vara över dagen efter men fel hade jag. kl 05.00 bad jag gubben om mer smärtstillande då jag inte kunde röra mig i sängen. jag fick sedan ringa jobbet och tala om att jag kan inte jobba! när isabell vaknat så bad jag daniel hjälpa mig på toan. när jag väl kommt med hans hjälp ner på toan så började de komma prickar för ögonen, så gubben skyndar att hjälpa mig upp.. sen minns jag inge mer förns jag vaknar på golvet! jag hade svimma av smärta i hans armar och varit borta några minuter.. han stod över mig och försökte få kontoakt då jag vaknade till.. han hjälpte mig till soffan och där låg jag...

på em stod jag inte ut och bad min moster köra mig till primärvårdsjouren.. där träffa jag en läkare som trodde de va antingen ryggskott eller nått med min spiral. så han skicka en remiss till sjukhuset, så jag fick krångla mig i och ur bilen igen med hjälp av moster. en smärta som inte går att beskriva.. väl på sjukhuset fick jag en nål i handen och i den sprutade dom morfin och stesolid. en dunderdos som dom sa.. men jag hade fortfarande ont..

då kommer dom på idén att jag ska upp i en gynstol.. jag höll på att dö av tanken men så blev de.. två sköterskor skulle ha upp mig i en gynstol för att kolla att de inte va nått med spiralen för de va så konstigt att jag hade feber om de va ryggskott.. men inget fel på spiralen. och sen skulle jag ner från den där j*la stolen. som jag grina och skaka.. men efter MÅNGA timmar så fick jag träffa en läkare och blev inlagd på en gång med inflammerat ryggskott..

väl uppe på rummet fick jag mer morfin och stesolid.. jag hade så ont att jag kunde inte kissa själv. dom fick tappa mig.. fy säger jag bara.. de andra gick inte heller.. och för att inte tala om maten man fick :/ :(
på mån mådde jag så illa av allt smärtstillande så jag spydde hela dan och de gjorde ju också ont som f*n eftersom man spänner då hela kroppen..

på tis börjde jag vilja gå själv med ra bord så man kan komma hem nångång för de är inte kul att ligga där..

sen fick jag ligga inne till igår (ons) för då hade jag bestämt mig.. inte en dag till... jag klev upp bet mig i läppen och hasade in mig i duschen och satt på mig mina kläder. för då var de dax.. jag ville hem.. jag fick kryckor av sjukgymnasten som jag ska gå med men nu går de stöttningsvis att gå utan.. men ska jag lite längre så måste jag nog ha dom. men jag fick åka hem då jag visa att jag kan själv!:)

mamma kom och hämtade mig så jag och isabell följde med till böle. så här ska vi vara tils jag är riktigt bra.. jag går nu på diklofenak och alvedon. men de fungerar.. de gör ont men jag kan nu bita ihop..

har man  upplevt den smärta jag hade när jag åkte in så kan man stå ut med de mesta! föda barn är en lek om man jämför..

jag får nu inte lyfta på två veckor och inga sido eller framåtböj på en vecka..
är sjukskriven till 18 juli..

så nu är de vila som gäller.. tur man har familj...

nu ska jag läsa lite bloggar jag ha missa..

hare gött alla!!!

Sjukhus

Nu har jag inte Blogga på länge. Men jag har inte haft ork, och nu har jag lega på sjukhus i 5 dagar men ska få åka härifrån idag. Men jag Bloggar mer om de en annan gång. Nu ska jag försöka komma ur sängen och gå lite.

RSS 2.0