böle möblering!

hej allesammans.. nu är jag hos mamma och familjen i böle igen. men nu är de bara jag och isabell som är här, för pappa daniel jobbar i veckan.. och gissa om man kan sakna en karl!!

när jag kom hit igår va mamma i fullgång med möblering på nedervåningen som vi pratat om så jag haka snabbt på. idag har vi röjjt och grejja på övervåningen och nu ska de spacklas, målas och tapetseras :) sånt är ju bara så kul.. och gud så fint de blir här.. och rent och snyggt:) 

inatt sov jag ensam i ett stort sovrum och isabell låg ju i sin spjälsäng berdvid såklart men jag är inte van att inte ha nån vid min sida i sänge.. och jag hade sjukt svårt att sova utan min kärlek. låg flera timmar och kände mig ensam och "rädd" så jag kom på iden att mina två syster kan sova med mig i de rummet inatt:)

och då kom vi ju på att renovera lite i deras rum så de va ett ypperligt tillfälle;) *mysigt*

jag hoppas jag får in nå bilder sen på hur de blev här=) för er som vet för jag hann inte knäppa så mycke före bilder men en på barnens rum innan tapetsering fick jag till iaf. får se vad som kommer upp om ett par dagar..

nu ska jag hänga tvätt medans mamma är och handlar fläsk kottletter till middag.. sen ska vi börja spackla tro jag:)

tjing och tjong vi hörs nått mer..

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0