uppdatering.

jag kom hem från böle i fredags. då jag och isabell varit ifrån pappa daniel sen måndagen. de blev ett kärt återseende:)

jag fick rosor och välja middag så de blev kött och gorgonzolasås, isabell myste en massa med pappa sen kröp hon mest runt och upptäckte hela lägenheten på nytt. de ena rummet efter de andra. hon kryper ju fort nu :) nu får man passa sig. blev ett glas rött och lite pussandes sen så va de dax att sova.

lördagen då va vi på birsta, köpte pyjamas, microvänlig matskål, halksockar, en hatt, och en stööre flaska till lilla fisan, vi köpte även refill till blöjhinken. de är de värt att slippa lukten :)
va in på öb och köpte pappdukar till cermonin på lör:)

sen åkte vi till daniels moster på födelsedagsmiddag. :) vi övernattade där och hade väldigt trevligt! :D
blev sent in på småtimmarna och lite sentimentala blev man. :)
 svärfar :P

 födelsedags barnet:) 

 sofie och svärfar 

 daniel och svärmor 

 olle 

 tova 

och födelsedagsbarnet igen.

på sön va vi bara hemma och myste på. jag rensade ut fisans klädlådor och insåg att hon hade bara två byxor. och blir de ingen kanon sommar så kommer hon behöva fler så vi tyckte jag skulle kika på de en annan dag. lite senare va mina älsklingar utslagna:) men sen så vakna dom och då soman jag i soffan och daniel nattade lillan.


på måndagen ville jag på birsta och de ville helene med så vi passade på att umgås och lät bli att lämna lola på dagis så barnen fick träffa varandra, för gud vad dom gillar varandra. lola drog vagenen nästan hela tiden och jag hitta rea kläder till isabell.. 30kr byxan så de blev fem par om man räknar med jeansleggingsen jag köpte till henne och två toppar och ett par strumpor:)

sen så efter middagen så badade lillan och daniel och då dom va klar drog jag till helene.
fick mig mycke skratt i magen kan jag säga.. haha.. lika tokig än hon :)

prata minnen och sånt:) *gillart*


idag ha jag satt in kopparspiral och gå åt fanders vilken smärta  jag har nu efteråt, men men de som inte dödar de härdar.
efter de åkte jag in på jobbet och hämtade schema och fixade de sista till namngivningenen pappersmässigt.
känns som de kommer bli bra. :)
idag blev de taco till middag.. mumma.
daniel ha nyss natta isabell så nu blir de nog en film i soffan under täcket och en alvedon.

föresten så ha isabell rest sig ett antal gånger idag och står själv. men hon rammlade även en gång och slog huvudet men tjurig som sin mor så va hon snart på de igen:)

lite bilder på min höna då:)

                                    ;)

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0