hurtig..

känner jag att jag har varit idag:D

jag vaknade imorse och klev upp med mitt lilla troll:) bytte blöja sen gav jag henne mat och sen mixade jag ihop en fruktpuré åt henne och då jag skulle slänga skalen från päronen så ser jag att de va ganska skitigt i sop skåpet.. eftersom daniel fick ligga en halvtimme längre än mig idag så tänkte jag inte mer på de:)

men då han kom upp så tog han isabell och busade lite då kunde jag inte hålla mig.. så jag slet ut allt i skåpet och börja skrubba och dona. då jag va klar med de så såg jag ju att de va lite fläckar på luckorna också, så då gick jag lös med trasan på alla skåp och lådor i köket och då jag ändå va igång så tog jag kaklet och ugnen på samma gång :D  och då jag skrubbat klart så va de lika bra att damma resten av hela lägenheten.. :P hehe...

då jag dammat färdigt så körde jag gubben till vc för han skulle ha ett läkarintyg och då va jag och isabell upp och hälsade på hans mormor och morfar.. då kom isabells farfar också och hälsade på så vi drack kaffe ilag och daniel kom dit han med då han va klar.. så vi blev där ett tag och surrade lite..

sen bar de av hem igen och då slet jag ut mattorna på balkongen som nu är snöfri  "ÄNTLIGEN!"
och så drog jag igång och dammsög överallt och skrubba badrummet och sist men inte minst så skurade jag av och sen dammade jag mattorna och la på dom:)

då jag va klar så va de lagom till middag som gubben gjort:P så då käka vi sen va de bara att byta om och dra iväg på vattengympa:)

så nu sitter jag äntligen i soffan och är lagom trött och mör i kroppen.. har även rensat ur de kläder inte isabell kan ha längre..
-----------------------------------------------------------
imorgon är de tvättstuga som gäller igen.. har ju två ikea kassar med tvätt fast jag tycker inte de va länge sen jag tvätta.. men men har man små barn så har man:P sen blir de jobb på kvällen.. jobbade även igår kväll och de sick bra.. men isabell hade varit ledsen men de går ju över..

----------------------------------------------

på fredag så ska isabell sova borta igen :/ hehe.. brors familj ville så gääärna låna henne igen :) och de kan man kanske förstå ;) så jag sa okey. vi ska lämna henne strax efter tre och då ska vi gå på myrorna sen ska vi käka på stekhuset och efter de ska vi till ica maxi i birsta och storhandla lite sen ska vi hem och se film. 2012 heter den.. så vi ska bara rå om varandra och sova ut på lördag. :)
-------------------
för på lördag då ska vi på 75års kalas.. då fyller daniels farfar år så då ska vi dit och käka och fira:)
-----------
så de är full huggning hela veckan:P + att jag ska hinna med min träning..

mina bristningar på magen börar synas mindre nu.. iaf dom som små som jag hade massor av som inte syndes då jag hade magen har börja försvinna.. JIPPIE!!! :) sen fick jag höra idag att min mage börjar bli mindre:P

ja sånt är kul att höra.. men vågen händer de inget på.. men 2cm är borta över mage, rumpa, bröst. :D

nej nu blir de mycke för er att läsa.. så nu ska jag ge mig...

ni är ca 30 unika läsare så nån kan väl kommentera ntt ;) *blink* *blink*

tjing tjong

Din åsikt
Postat av: hanna

Jävlar vad du står i quinna ! ;D

Grattis till två centimetrarna, hihi.

Skitduktig är du :) Att du har sån självdiciplin, go girl ! Puss påse

2010-03-18 @ 13:18:23
URL: http://hanniipie.bloggplatsen.se

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0