lite allt möjligt..

hej hej allihopa! :)

glödjande nyheter.. isabell har sovit HELA nätterna nu i två nätter.. somnar vid nio och sover till åtta:) kanon tycker jag.. gud va skönt att inte kliva upp på natten..

sen har de nu försvunnit 3cm från min midja :)

iaf så har vi bestämt nu att jag ska jobba i sommar och tjäna en massa pengar för vi behöver de nu, vi MÅSTE köpa nya sommardeck annars kan vi få dryga böter. och sen så måste vi sammla till resa och pengar att ha i början då vi flyttar..

och vi ska ju ha namngivning för isabell i sommar med.. :)

mycke som ska fixas.. bilen, alla onödiga räkningar och visum. pass till isabell??? de är en hel del som man måste tänka på..

ja på lör ska vi på 30års fest med hårdrockstema.. :) ska bli kul.. bror som fyller..

igår kväll vid elva tiden drog jag till hanna en sväng=) vi drack te och surrade en massa sen som vanligt tokade vi oss med en kamera! haha säger jag bara!! vi är bra knäpp vi men de va inge nytt.. halv två va jag hemme..

idag vet jag inte vad jag ska hitta på men nått vill jag göra.. jag är inte frisk än jag är jätte täppt i näsan och har ont i halsen och hostar så nån träning kan jag inte heller göra:( har lite ångst nu då jag ha missa 3 träningspass:S men men bättre jag blir frisk först så de inte blir nå tok.. men sen så..

ja vi får se vad dagen har att erbjuda..

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0