lite uppdatering

ja hej alla.. i söndags orkade jag inte blogg:) va lite väl seg jag.. men isabell va snäll som en ängel med sin mamma då.. hon sov till och med till halv tio..

ja tänkte slänga ut lite bilder på då jag va hos hanna den där kvällen och vi toka.. ja finns inga ord jag och hanna vi är som vi är då vi är ihop:P

                 

  haha!

ja i torsdags så va jag hos pappa några timmar och umgicks.. så han fick träffa isabell lite.. sen ringde gubben och fråga om han fick åka till en kompis i kvissle och umgås och ja såklart så fick han.. så himla sällan han umgås med nån annan än oss:) så jag ringde morbror och fråga om han ville bjuda mig på middag.. och de ville han jag fick till och med förrätt:)

 :) nå gravlaxröra med mild pepparots creme.. sen blev de kalopps till middag..

jag och isabell stannade där över natten.. morbror va och jobbade en sväng på kvällen så jag satt och surra med hans fru en massa. sen såg vi luftslottet som sprängdes drack lite vin och åt parmaskinka:) isabell sov som en stock..

på fredagen fick jag pengar så jag va tvungen att köpa skorna till isabell som jag prata om som jag skulle köpa för dom va ju billig också..
 sööta va=)

iaf så va jag så jäääävla förkyld på fredagen så jag kände att jag orkar inte jobba sådär och jag ville inte smitta pensionärerna. så jag jobbade inte.. de första jag gjorde då jag vakna va att dra på ica maxi halv nio på morognen och köpte nässpray.. sen fika vi frukost efter de så åkte jag hem och på hemvägen köpte jag skorna, sen direkt hem och betala räkningarna.. sen låg jag som en slakt i soffan med rinnsnuva och nästäppa.. men men efter massa sömn, snytandes och snorandes och nån alvedon så kändes de bättre och vi blev bjuden på middag hos daniels mamma och pappa.. va där mellan sex och nio sen åkte vi hem och la oss för jag mådde ju inge bra..

sen vare lördag.. och massa att göra, tvätta, dra till stan med brors leggings som han skulle ha, åka till daniels syster och fixa håret, dammsuga, sminka och klä upp sig och fixa blommor.. ja men jag hann med allt..


 
och isabell hade vare snäll så de hade gått bra och vi hade jätte skoj.. jag förljde med ut på krogen fast jag igentligen inte skulle de.. men men:) bröderna westling tog hand om mig! :) hehe...

SÖNDAG!!usch.. ville inte vakna.. fy vilken baksmälla.. dan va tröög vi började med att dela på en pizza och sen tog jag ett bad med lillhöna för att kunna reda ut håret.. men de gick bra.. blev fiskgratäng till middag. vid sex tiden drog jag och isabell till moster en sväng drack kaffe och surra hon hade bakat:)

sen hem och myste till film med älskling då isabell somnat chips och dipp fick de bli! hehe ja såäre då man är bakis..

igår hade jag en kanondag.. först vakna vi tillsammans allihop och klev upp och åt frukost.. sen kom jag på att jag ville på bio på kvällen.. och älskling sa att han kunde vara hemma med isabell.. så efter middagen tog jag med mig isabell for till hanna och surra och sa att vi ska på bio ikväll:) hehe sagt och gjort så blev de..

     

hem med isabell och sen drog vi in till stan och såg filmen farsan! jag säger bara HAHAHA!!!! fan va jag garva.. länge sen jag skratta så mycke till en film.. hannas syster dotter va också med.. då vi åkte hem såg vi en kille som gick runt i filt fram och tillbaka så jag veva ner rutan och skrek.. FRYER DU!!! hanna och julia höll på att dö.. hahahaha.. man måste väl bjuda på sig lite.. :P sen berättade jag för tjejerna om min berömde drive backning.. då jag backa genom hela max driveén :D haha min ruta va trasig.. bilen som va framför mig eller bakom mig i kön kolla på mig som jag va galen.. haha han i luckan fråga om jag inte tänkt på att öppna dörren.. hahaa...

ja sån är jag:P

körde hem dom efter allt tok sen hem och jag kan tala om att jag somnade ovaggad..

Din åsikt
Postat av: hanninen

Din knasboll ;P Hahah. Jag ska ta ut min hämd snart ^^ MMwaahahahahah. Pyzz och kram

2010-03-31 @ 19:38:48
URL: http://hanniipie.bloggplatsen.se

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0