sjuklingen mammas

hej alla läsare..

 

anledningen till att jag inte ha skrivit så mycke i helgen är pga att isabell är sjuk och kräver min uppmärksamhet hela tiden!!! hon vill bara vara hos mig hela tiden. ingen annan går bra nu, då gråter hon bara. hon vill knappt äta.. i lördags så åt hon 11.30 sen ville hon inte ha nått igen förns 02.30. men vi får i henne lite vatten med sked iaf.. hon vill inte sova heller.. och om hon somnar så är de på mig.. och blir ledsen då jag lägger ner henne.. hon är vaken på nätterna och gråter. även om hon har ätit, fått ny blöja, alvedon så bara gråter hon. jag sitter på sängkanten eller i soffan och gungar och gungar och sjunger lite och tröstar.. försöker suga ur hennes näsa men vi har bestämt idag att vi ska köpa en ny snorsug så man kan suga riktigt för de går inte så bra med den vi har.. och vi ska köpa hostdämpande och näsdroppar till henne med.. hon hostar ju så mycke hela tiden..

stackars liten.. som inte kan säga eller förstå vad som är felet..

och till råga på denna förkylning så är de tre tänder som är på väg. en har spruckit fram dom andra två sen man under tandköttet och hon är svullen.. är nog därför hon inte vill äta.. allt hon får in i munnen även tutten eller fingrarna spottar hon ut snabbt och sen blir ledsen.

       

så de blir inte mycke sova på nätterna nu. men men de går ändå. jag själv börjar få ont i halsen nu. men de är bara förtränga för nu är de isabell som behöver mig.

jag har börja koka kaffe nu på morgonen, har inte gjort de till bara mig förut fast jag tycker om kaffe. men nu ha jag örja och jisses vad gott de är och jag inbillar mig att jag blir lite piggare..

i lördags va vi till sörfors en sväng för daniels farfar fyllde 75 så vi va dit och sa grattis och åt lite mat och tårta sen åkte vi hem för isabell ville inte äta eller sova..

ja nu är de bara vara hemma och kurera oss och hellst henne.. de är så synd om henne nu.. och hon blir så arg då jag torkar eller suger hennes näsa. men de kan inte hjälpas jag gör de för hennes skull..

ja nu vet ni varför jag inte skrivit så mycke..


Din åsikt
Postat av: Mammamormor´n

Stackars mormors lilla gobella :(

Och stackars min stora/lilla gomadde :(

Inte kul med sjuka barn. Jag lider med er båda två.

Önskar jag vore hos er nu, så jag kunde hjälpa till och bära och trösta lillfisan min.

Men idag är det bara 56 dagar kvar tills vi ses:)

Längtar ihjäl mig efter er.

Puss o Kram

2010-03-22 @ 14:54:41
URL: http://thaijannica.blogg.se/
Postat av: Maria T

Stackars Isabell! Hoppas hon kryar på sig snart!

2010-03-22 @ 18:00:56
Postat av: Anonym

hej mamma! ja vi längtar efter dig vi med.. önska också du va här.. för mamma är ändå mamma! åååh inte så många dagar kvar nu:) nej inte kul då hon är sjuk men jag tycker mest synd om henne. och försöker göra allt för att hon ska vara nöjd..maria! ja de är synd om henne nu.. jag hoppas de fort ska vara över..hon har ju varit dålig sen i torsdags nu.. :( men men en dag i sänder!:)

2010-03-22 @ 18:11:05

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0