ansvar..

ja de är nått jag tycker man ha som mamma..

jag ha sett på en mamma nu som är ute var och varannan helg och även fadern till barnet.

jag tycker att de är okey att ha barnvakt IBLAND och kanske träffa vänner.
men jag tycker inte att de är okey som denna mamma gör att vara ute och flänga på krogen varje helg och lämna bort sitt barn.

ha man skaffa barn så har man tagit på sig ett ansvar och man ha valt en livsstil.

ni som läser behöver inte känna er träffad för de är ingen av er jag syftar på.
denna mamma ha varit på mtv.

jag är av den typen att jag tycker de är okey att åka till nån och ha med sig den lilla äta gott ha trevligt dricka LITE och sedan natta barnet för att sedan ta sig hem och sova hemma. och inte lämna bort stup i ett. även om barnet sover tro jag att de känner en trygghet i att höra mamma eller pappa,.

jag tycker de är okey att folk kommer hit och umgås en kväll och kanske tar en öl el, lite vin och spelar spel men då är vi hemma. och drar inte ut på krogen sen.

jag tycker man ska vara glad om man kanske ha barnvakt en gång i månaden eller till och med en gång varannan månad.

min åsikt är att om man skaffar barn så får man till viss del se sitt gammla liv i de förflutna..

att lämna bort barnet och sen hämta de och vara trött och stinka sprit är inget som jag tycker är okey. även om denna bebis va så liten så känner den att mammas humör, betende och lukt är annorlunda.

jag sitter hellre hemma en lugn kväll med min familj och vaknar sju så isabell har en pigg mamma..

jag har sagt att jag tycker om man ska dricka då man ha barn så ska man inte dricka så barnet bli lidande dagen efter, i att mamma/pappa inte orkar nått, ligger i soffan och barnet få göra som dom vill för mamma är så trött och bakis..

jag kan skriva så mycke om de här.. men hur kan man som mamma vilja lämna bort sitt barn till vem som hellst och inte få dåligt samvete.. jag tycker mitt barn är de dyraste jag har och jag låter absolut inte vem som hellst ha henne.. även om dom tjatar.. men jag vill att den som passar mitt barn ska jag kunna lita på till 100% och kännt läääänge så man vet vad de är man lämmnar till, och jag vill att den människan är trygg i sig själv och kan ta hand om min lilla ögonsten som jag vill.. och för att veta de måste man känna en person bra många år. 
jag skulle inte lämna isabell till nån som inte har vanan av små barn. 

och denna mamma kunde även fast barnet varit sjuk och åkt in på sjukhuset lämna bort.  de gick inte många dagar innan hon lämnade bort den lilla.. huga.. när man är sjuk vill man väl ha lugn och ro och trygghet i sin vardag. 

bli så irriterad på dessa tonåringar som skaffar barn för de är gulligt att gå med barnvagn sen när de kommer till kritan vill dom inte ta sitt ansvar och göra uppoffringar. 

man får offra utelivet och flänget som va innan man fick barn. när man skaffar barn ska man göra vardagen hamonisk och familjär. tycker jag. 

jag tycker synd om detta stackars lilla barn som blir bortlånat hela tiden även om de sover så tror jag bebisar känner på sig... och dagen efter är mamma konstig. dom kan inget göra.. 

jag brukar tänka. hur skulle jag vilja att mina föräldrar gjorde om jag va liten. 
inte skulle jag vilja ha en barnvakt jag inte litar på hos mig var och varannan helg. 

jag begriper inte hur vissa tänker.. vill man ha ett familjeliv så skaffar man barn och stadgar sig och LUGNAR ner sig, men vissavill tydligen vara egoistisk och skaffa barnet för de är gulligt och för man tro att allt ska bli så mycke bättre i en relation då?

ja ni tycker kanske jag är löjlig. men jag tycker som mamma har man ett ansvar och jag som mamma skulle inte vilja flänga ut på krogen hela tiden eftersom de har jag gjort. nu är isabell de roligaste i mitt liv. och jag gör allt för henne och för att hon ska vara trygg. 

jag ha haft barnvakt tre ggr sen isabell kom för snart nio månader sen. och till och med de känns som igentligen ha jag inte behövt för jag va på helspänn hela tiden och kunde inte riktigt slappna av.. titta på telefon hela tiden, undra hela tiden om hon saknade mig. min ögonsten.

därimot att pappan är med henne några timmar och jag är ute och hittar på nått för min egen skull, (egentid) de säger jag inget om. men varför dricka då.. passa istället på att åka till kompisar man inte annars har tid att åka till, gå på en bio eller ta en lååång filmkväll.. sånt tycker jag är helt okey. men varför ska man supa på varsinna håll och göra av med pengar på krogen som man ist kan lägga på annat. 

jag köper hellre en fin klänning och en leksak till isabell som gör henne glad än att spendera mina pengar på krogen. 

äh, jag tror ni fattat poängen. men som sagt behöver ingen av er ta åt er.. men de här är min åsikt.   


Din åsikt
Postat av: Mammamormor´n

Men det var det längsta inlägg jag läst på din blogg, tror jag :)

Men du har helt klart rätt.

2010-05-09 @ 17:41:05
URL: http://thaijannica.blogg.se/
Postat av: Anna - Om livet som ensamstående mamma & hundtokig!

Jag håller med dig till 100%, Madde!Du har så rätt. Jag har så svårt att bara sitta och se på när föräldrar slänger runt sina barn för att de ut och festa, eller då de inte orkar med sina barn.

Jag tror att du och jag tänker otroligt lika kring våra barn, och det känns sköntatt det finns fler som har samma åsikter som ig då jag märker att fler och fler slänger runt sina barn.

Jag har bara haft barnvakt 1 gång till Saga än så länge och det gör mig ingenting!

Jag gjorde ju valet att behålla henne då jag blev gravid och i och med det valet så valde jag också att vara hennes mamma på heltid och jag älskar det!

Att få lov att vara hennes mamma är det bästa som finns :)

2010-05-15 @ 10:52:39
URL: http://egopix.blogg/firsttimeuser.se
Postat av: therese

jag tycker faktiskt att några ska ta åt sig.....

2010-06-02 @ 09:52:03

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0