Grattis

ja må du leva... ja må du leva.. ja må du leva uti hundrade år...

GRATTIS PÅ DIN DAG MAMMA!!!!!!!

ja nu kommer lite uppdatering.. i tisdags så ville maria att jag skulle sova hos henne för kalrn hennes va i ramunberget så jag tog med min lilla fisa och åkte dit:) men när vi va där så gick de inte att fälla upp resesängen till isabell men de fick gå ändå. så nu måste vi byta den..
isabell somna halv nio och lilla elvira somnade på mig halv tio och ville inte ens vakna och ha ersättningen som hon bruka äta vid elva.. hon sov till sex på morgonen!:)

       hemma hos maria..

jag ha köpt hårgrejor till fisan med..

           

igår så träffade vi en gammal kompis till mig som heter helen och hennes lilla dotter leonora.
vi tog en fika/lunch på kondis sen så tog vi bilen och åkte till erikshjälpen i bydalen och sen till erikshjälpen i timrå och efter de blev de handling på ica maxi.. suuper trevlig dag och roligt att träffa helen igen.
vi blev även bjudna till leonoras 4års kalas 3juni:) skulle komma en massa andra barn med i olika åldrar vissa som fyllt ett och vissa som inte hunnit bli ett.. de kommer bli roligt!

     goungar!

här kommer kläderna/klänningarna jag köpte till fisan. jag ville ju ha lite nya sommarkläder åt na. och jag blev topp nöjd. hon fick en marakass också och två böcker men dom ha jag inte knäppt på..

                   så nöjd :D


idag vet jag inte va vi ska hitta på.. daniel skulle umgås med en killkompis så jag och isabell blir karlfri idag:D får se vad vi hittar på. men nått blir de säkert..

Din åsikt
Postat av: Maria T

Vilka söta kläder lilla Isabell får! Ser fram emot att träffa er snart igen!

2010-05-22 @ 22:06:45

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0