tjockis..

är vad jag ha blive nu.. :(

men men jag är ute och går och försöker äta rätt..

men ända sen jag satt in p-staven så ökar jag bara.. lika va de förra gången..
jag vet att mamma varnade mig denna gång och frågade om jag verkligen skulle sätta in den.. men den är skön på sitt sätt.. att inte behöva bry sig om tabeltter och va orolig. den är ju säker.. men inge roligt att man går upp av den.. jag vill inte ta ut den heller.. men jag fortsätter som jag gör.. ut och gå nästan varje dag.. minnst 4km. nångång kanske de vänder igen.. inge roligt men de är bara kämpa..

ja sånt här tycker ni är skit tråkigt att läsa men de är min dagbok så jag skriver de jag känner och ni läser vare sig ni är intresserad eller inte..

en sak jag stör mig på är att.. 

varför är de sånt tjat om att alla hundägare MÅSTE ta upp hundbajset efter sin hund.. då hästägare inte gör de.. de ligger HÖGAR med skit nästan vart man än går, av hästar... hundar gör ju mycke mindre högar än en HÄST!

nu ligger fisan och sover en stund så jag ska passa på att vila lite jag med sen ska vi ta en promenad till kvissle och kanske hälsa på nån:) får se vad vi gör annars handlar vi bara sen åker hem.. :)

 MIN SOLSTRÅLE!!!!

Din åsikt
Postat av: Sara

Jadu, jag tycker samma sak som dig angående bajs från alla djur. Det kanske är just för att hundens är mkt mindre som man måste ta upp den, svårare att se den då medans hästens blaffa är så stor så man inte kan missa den och därför kliver över den. ;-)

2010-05-05 @ 13:36:49
URL: http://krysset.bloggplatsen.se

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0