tråkigt men sant

inge lång uppdatering. de orka jag inte nu..

men jag och daniel funkar inte tillsammans längre. vi ha nu gjort alla möjliga försök. men vi kommer åka hem innan månaden är slut. och dela upp och hjälpas åt hemma.. varför de har jag inte lust att dela med hela världen men så är det iaf. nu är de bara blicka framåt för isabells skull och hålla sams. vi är inte ovänner nu men de funkar bara inte..

kram på er

Din åsikt
Postat av: Anna - Ensamstående mamma, hunduppfödare & stolt vegetarian.

Tänker på dig, och hoppas verkligen att ni fortsätter att vara vänner och att allt fungerar bra med er lilla Isabell. Om det inte funkar längre, så tar ni faktiskt ett otroligt modigt beslut!Kram från oss!

2010-11-01 @ 12:02:57
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
Postat av: Maria

Vännen, vi tänker på er! Önskar du var närmare så jag fick ge dig en kram. Hör av dig när du kommer hem!

2010-11-01 @ 20:10:02
Postat av: Alexandra Svensson

Fan vad tråkigt Madde, tro mig jag vet precis hur det är.. TYVÄRR! Om du någonsin behöver någon att prata med så finns jag här, eller rättare sagt på Facebook! Håller tummarna för att det blir så bra som möjligt både för er och för eran lilla sessas skull! Stora kramar/Alexandra..

2010-11-02 @ 10:38:34
Postat av: Moster

Hej gullegosen! Vad tråkigt att läsa detta :( Jag hoppas ni mår bra trots omständigheterna. Här är det ju väldigt kallt nu så förbered dig på kyla du som är van värme nu. Välkommen hem! Saknar er och ser framemot att få träffa er snart igen!

Pussar o kramar till er alla! <3

2010-11-09 @ 09:49:28

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0