uppdatering..

hej allihopa. jag vet att jag varit dålig på att skriva på sista tiden men jag har inte funnit nån tid till att blogga.

jag vet att många undrar om de förra inläget jag skrev. om mig och daniel.
men jag kan säga till alla att de inget som har HÄNT.. de är bara de att vi har försökt så länge att få vårat förhållande att bli bättre då vi tjafsat och så, men nu mer har tjaffsen kommit allt oftare och om mindre saker. man kan säga att vi har försökt till de bittra slutet. och jag eller båda trodde nog de skulle bli bättre här i thailand då vi skulle ha mer tid för varandra och lättare att hitta på saker och slippa alla måsten hemma, men så vart inte fallet. och nu ha vi bestämt att separera. vi är bra vänner nu och kan prata mer än innan (otroligt men sant) och vi kommer fortsätta så för isabells skull. vi ska försöka få till en fungerande vardag hemma på varsitt håll och vi kommer hjälpa varandra.

jag vill tacka alla för de fina kommentarer jag ha fått och till er som förstår och inte bara klankar ner på oss i denna situation. de är aldrig ens fel att två träter.

de är en jobbig tid vi kommer ha framför oss men de ska nog gå de med.. 

innan den 22 är vi hemma i njurunda igen. 
och då måste jag kolla med jobb, dagis och kanske soc första månaden men de kommer lösa sig sen ska jag kolla på lägenheter inte allt för långt bort.. ja de är helt enkelt en massa som ska göras. 

de känns inge roligt att lämna denna värme och detta härliga land och åka tillbaka till kalla sverige men men måste man så måste man.. och ingen av oss vill vara utan isabell så jag kan inte stanna med henne, de finns inte en tanke på de då jag aldrig kommer ta ifrån daniel rätten till sin älskade dotter för sån är inte jag. han har lika stor rätt till henne som jag.. och jag vill inte stanna utan henne. så vi åker hem båda tillsammans och fixar till de gemensamt. 

ja här på koh lanta är de som vanligt. lugnt och skönt. varmt men de har legat som en tjock dis över ön nu i ett par dagar men de är ändå varmt.. 

isabell hon springer på och försöker charma alla :D försöker prata så mycke hon nu. men man hör knappt va hon säger:) men många ord kan hon iaf.

jag ska nu ta och se en film. daniel är ute och imorgon ska jag med mamma och några till på en säsongsinvigning av ett ställer eller ett företag. 

men ni får ha de så bra därute.. vet inte riktigt vad jag ska blogga om mer..  

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0