lite av varje

Hej hej!

 

Nu har jag varit och fixat mina naglar! :D så snyggt. Kostade ca 20 svenska kronor!

   
*nöjd* man kände sig lite som en lyxhustru då man satt där och fick naglarna målade J

 

Igår va vi på en restaurang som hade invigning. Men vi åt hemma innan vi åkte för de startade inte förns sju och de blir försent för Isabell att äta. Men dom bjöd på en liten buffé med lite ”snacks” så vi snaskade lite J och så bjöds de på välkomstdrink J så vi va där en stund och de va ett live band där och gissa vem som va där.. jo han som jag fick min hatt av sist jag såg ett liveband. (polisen) hehe han tittade på mig och flina och lättade på hatten. Haha jag tänkte undra om jag blir en hatt rikare idag med:P men så blev de inte för jag pratade inte med han nått den här gången. Men när dom spelade hade dom ett fan. Isabell stod framför och dansa och klappade händerna. Gull unge!

    

Han i röd skjorta va de jag fick hatten av (längst till höger)

 

Isabell har för övrigt kommit in i nån slags trots nu. Men de händer ju nått i hennes liv nu, hon går från ”bebis” till barn. De är nu hon ska lära sig att de inte är hon som bestämmer och även om hon ser gullig ut så får hon inte som hon vill. Och hon går ju nu och är överallt och ingenstans på en gång. Försöker springa ifrån oss men de går inte. Hon blir så arg då man säger nej. Hon skriker och spänner varenda muskel i hela kroppen. Hon ser ut som en illröd böjd pinne då hon blir så arg. Hon gnäller och gnäller, nyps, rivs, slås, bits och vill inget. Hon vill inte sitta i knä, hon vill inte va på golvet, hon vill inte äta och ja bara trotsar hela tiden. Men de går över de är bara härda och stå på sig. Önskar hon hade ett eget rum ibland.

      

Imorgon ska vi i alla fall till Krabi, och förlänga visum. Transfern är här åtta på morgonen. Men de blir bra för då har Isabell hunnit med sin gröt och förmodligen hunnit bajsa. Så de är nog en bra tid!

   

Igår kväll då jag och älskling kom hem så la vi Isabell på engång och sen tände jag en massa ljus och hällde upp rödvin till oss och sen spelade vi kort. De va faktiskt mysigt. Och vi prata en massa.

Behövligt!

 

I måndags hade jag min första incheckning med mamma. De va roligt! Få fixa och göra fint till att familjen kommer göra så gott intryck som möjligt fixa med färsk frukt och vatten och välkomna familjen och svara på de frågor dom har! De gick bra och dom gillade mottagandet! PLUS!

 

Sist jag skrev så blev de ingen myskväll med bad de blev en kalldusch och action film med gubben ist. Hehe men dagen efter så hade jag min helkväll med mys bad och skön musik och ljus och ser två kärleksfilmer på rad och de bästa av all så när jag sett den första filmen och 5 min av den andra då ringer den bästa!!!!! HANNA!!! Så kul att få ”slänga käft” med henne en stund och skratta av sig !

 

Nej nu måste jag ge den här lilla envisa damen lite lunch. Men jag återkommer inom kort !

 

Kram på er alla!


Din åsikt
Postat av: Faster

Betalade du bara 80bath för naglarna?

2010-10-27 @ 13:47:44
Postat av: Hanna

Ja, jag kom ju fram till slut :P

Var det då jag oxå låg i badet mån tro (?)

Hmm, säkert. Asså vi är som två päron vi. Två makalöst gooooda päron. Haha. KJAM på dig darling :)

2010-11-08 @ 10:26:52
URL: http://hanniipie.bloggagratis.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0