ska man blogga?

ja de ska man! :) så folk kan snoka på ens liv och prata om de sen som om dom känner än :P
nej men de är kul med bloggar, hellst nu när man är så långt från sina vänner!

de bloggar jag läser dagligen är.

min hanniipie - www.hanniipie.bloggagratis.se

sweet helene - www.systersynd.blogg.se

goa mirelle - www.seabrees.bloggagratis.se

mamma till cimmy - www.thereseohlander.bloggplatsen.se

mamma till Z & A - www.blendshes.blogg.se

angelica - www.mammaangiie.blogg.se

åsså syrran och mammas då dom uppdaterar! :)
-------------------------------

ja va har hänt här sen sist då?... hmm.. ja inte så mycke faktiskt.

jag ha fyllt år och hade en underbar dag/kväll/natt med familjen.
fick en smörgåstårta på säng som mamma och familjen hade gjort för de finns inte här, sen fick jag två blommor att hänga ute i mitt utekök och av älsklingen fick jag ett presentkort på spa. så dit tänkte jag ta mig nått i veckan. dagen och kvällen va hur bra som hellst. vi åt gott, va ute stort sett hela dan, på kvällen fick jag en två liters vinflaska av en kille på en resturang så jag bjöd laget runt såklart :) och vi avslutade kvällen med biljard på en pub med lite folk och thaivänner.

     

söndag tog vi de lugnt med de va ett jäkla oväder. herre gud va de kan åska här.
blixten slog ner vid mammas hus så vi blev lite strömlösa ett tag men de gick bra och ingen skadad. men de finns ett litet vattentorn utanför mamma så de var antagligen där. trodde först den hade slagit ner i min systers rum för där hade skalet runt lysknappen hoppat ut på golvet. men de va nog inte blixten utan bara saker som hänge på krokar på den som gjorde att den lossna. jaja men nog om de oväder va de och bra gick de och nu är elen tillbaka.

måndag va vi bara hemma och kolla på film på kvällen och dagen var som vanligt, varm skön och lite pool :)
isabell har ju så kul i poolen. hon vill bara vara ensam och hellst springa ut till mitten av poolen. men de är bara de att hon trillar ju för man ha inte så bra balans under vatten men hon skrattar bara så nu är de armpuffar på henne som gäller, de gillar hon för då får hon springa och hoppa runt lite hur hon vill.. härliga unge
 

idag ha vi inte gjort så mycke. jag va iväg en sväng på dan och kolla runt lite och handla en ny väska sen va vi och kolla på moas gympa och efter de åt vi ute med hela tjocka familjen. men isabell ville inte sitta still. men vi fick i oss maten ändå :P sen va de bara hem och lägga henne och nu sitter jag här.. :D

ska snart ta och se en film med karln min ska bara dricka 3liter vatten först tro jag. är så törstig. men ni får ha de så bra. och kommentera gärna så jag vet att de är bra med er därute eller inne ;)

pusselipuss.. // LURREN!! :P

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0