Stolt Mamma!

inte nog med att min älsklingsunge är glad och snäll varje dag och thaiarna älskar henne! så tog hon sina första steg utan stöd i lördags!;) stolt blev jag. hon bra släppte gåbilen hon har och gick till mig! :D

i lördags kväll va ju jag och daniel ut:D hur kul som hellst hade vi iaf. träffa en massa trevligt folk och blött blev de:) jag hitta en liten infartsväg där jag tänkte där inne kan jag pinka och de gjorde jag :) bara de att då jag skulle därifrån upptäckte jag att de va lera överallt så jag höll på att halka och slå ihjäl mig. sjönk lixom ner i leran och svårt att gå därifrån mina skor gick till och med sönder! :D haha.. sen hamna vi på en liten pub där de var värdens drag och tema för nån som fyllde år. vi gick in där och hade skit kul och alla hade nästan cowboyhatt! om inte playboy öron. men jag ha ju lämna min hatt hemma:( men jag träffa på en kille som spelade i ett live band där och han va polis han gav mig sin hatt;) sen fick jag den för han tyckte jag passa så bra i den.. haha gissa om jag blev glad. hade den på mig hela dan igår.

idag ska jag jobba lite. 1 2 timmar ungefär;) slitsamt arbete!

nu kom min kollega med lunch till mig så nu ska jag dra..

ikväll blire marknad och äta ute hela STORA familjen!;)

Din åsikt
Postat av: mirelle

gu va roligt ni verkar ha det, va bra att isabell trivs med och va fint att få vara tillsammans hela STORA familjen! all lycka till er!

många kramar

2010-09-06 @ 11:34:24
URL: http://http://seabrees.bloggagratis.se/
Postat av: Anna - Ensamstående mamma, hunduppfödare & stolt vegetarian.

Åh, vad hon är duktig! Saga gick också i förra veckan för första gången, vad stpora våra flickor har blivit :)

Vad roligt att ni trivs i Thailand, hoppas att det fortsätter på samma sätt :)

2010-09-06 @ 18:34:12
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0